Şimdi Ara

Diablo Immortal tam karakter yükseltme için 500 bin dolar istiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben indirdim oynuyorum beleş dediler hiçte değilmiş baksana lol 500bin nedir la koptum asdf beleş gittiği yere kadar takılırım bir heves zaten sonra bayar silerim net.

• Ha birde reklam izlettirmiyor salak saçma sapan açılıp video felan izlemiyorsun cavurların parası çok onlar harcar değerli bir paraları var bizim paramız gibi değersizmi adamlar sağılacak arıyor ticaret bu :)

• D3'ün mobile getirilmiş hali, ücretsiz olduğu için illa ki bir p2w durumu olacaktı ama bu aç gözlü Çinliler bokunu çıkarmışlar. Benim asil üzüldüğüm şey oyunun Blizzard North gibi bir firmadan Çinlilerin eline geçmesi oldu. Çoğu Çin işinde olduğu gibi bug dolu, bitmek bilmez dialoglar, PC için kötü arayüz ve kontroller (ESC menüden çıkmıyor, X e basmak gerekiyor düşünün artık), karman çorman bir çok katmanlı battle sistemi vs vs. D2ye saatlerini harcayan hiç kimse sanmıyorum ki bu oyunu sever.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu pcye yükledim

level 14 oldum şimdilik beleş takılıyoruz bakalım

• Bu diablo 4 oyununda olursa ortalık karışır

• Çocukken hadi neyse de şuan p2w oyunları oynayacak ne zamanım ne de enerjim var

• Online oyun olduğu için normaldir.
    Sonuçta zamanını değerli bilen insan, hem oyunda fazla zaman harcamamak hem de oyunu oynayıp hızlıca tüm içerikleri engel olmadan deneyimlemek üzere full yükseltme satın almasını takdir ederim. Bu doğaldır fazladan parası vardır veya e-spor yarış etkinlikleri olabilir bunlar online oyunun devamlılığını getiren gereksinimler.
    Şayet bende oyunda mikro ödemeye veya dışarıdan bir etkiyle oyunda herhangi değişikliğe gidilmesine karşıyım. Nedeni, para vermekten ziyade oyunda emeği geçen tüm ekibin emeklerini ve ince detaylarını görmezden gelir çünkü hızlı gelişim demek çok fazla ayrıntı gözden kaçırmaktır.

Beyin böyle çalışmaz beyine devamlı yüklendikçe daha fazla içerik üretir ve algı motorları gelişir bu zorlama gibi görülebilir fakat azim vardır. Tüm renkleri beyne direk aldığını düşünün sevmediği veya az bildiği renkleri saydam yapar ve önceden bildiği sevdiği renkler üzerine gider. Bunu oyunda düşünürsek birçok olayı kaçıracaktır çünkü her şeyi elde etmiştir oyundaki mekanikleri ve içerikleri kullanmak ona kalmıştır bunun ilerisinde oyunun zirvesine direk ulaştığı için bireysel oynuyorsa sıkılması muhtemeldir.

...

Fakat, bu parasını temel ihtiyaçlarını karşılayamamış birisi lüks ihtiyacı için parası olmaz olması için para bulup rezerve etmesi gerekir ki bunu da oyuna harcıyor ise direk mal derim. Çünkü kendini çoksan bir obje olarak kullanılmaya izin verdiğini gösterir. Oyunu oynamak için sadece para verilmez oyundan bir beklentin olduğu için bir ihtiyacını karşılayacağı için para verirsin buradaki asıl ihtiyaç zamanı satın almaktır. Temel ihtiyaçları sürekli karşılayamayan biri lüks ihtiyaç için para bulup veriyor ise bu zamanı satın almış diyemeyiz hayat ondan zamanını almış karşılığında para vermiş o da bu parayı oyuna vererek elindeki hem zamanı hem parayı vermiş olur. Gayet mal demek doğal olduğunu anlamca karşıladığını ifade ettiğimi düşünüyorum.

Bilinçlenmek için yazdığım yazıda ekonomik durumunuzu yönetmeyi bilirseniz ve bunun için bireysel gelişim gösterirseniz kendi çevrenizde iktidar hayatınızda bir düzen sağlarsınız.

• metin2 nin gelişmiş hali metin 3 benzeri Lan Of Heroes eu gelin macar sunucusudur türkçe destegi var yabancı oyuncularla ingilizce geliştirin farm agırlıklı lvl 999 çokta türk var yardımcı oluyorlar seversiniz lv item yapmak çok zor degil . oynanır. Diablo Immortal tam karakter yükseltme için 500 bin dolar istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 7 Haziran 2022; 11:13:14 >
  • Oyuncular doyuramadı yıllardır BLİZZARD'ı.

Benden oynayacak olanlara tavsiye gidin POE oynayın fanteziye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyLesh7 -- 7 Haziran 2022; 11:24:19 >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

Oyun bir çok p2w oyuna göre iyi de seçenekler sunuyor beleş versiyonda. Fazlasıyla ilerleniyor. Ben daha şu ana kadar ulan şunu almak lazımmış gibi bir şeye denk gelmedim misal.

karakter 40 level a geldi hala çatır çutur ilerliyor, görevler çıkıyor , keyif alınıyor.

• Bu oyuna da para vermezsin ya.

• Yazı da efsanevi eşyaların çok nadir düştüğü belirtilmiş bunu yazan kişi ya sadece 15. seviyeye kadar oynadı ya da hiç oynamadı ben şuan 38 seviyeyim ve girdiğim her dungeon en az bir tane efanevi eşya vermekte ayrıca bu eşya her zaman o an kullandığım ekipmandan çok daha iyi statlara sahip oluyo onu geçtim bi klana veya warband e katıldığınız taktirde çok iyi buff lar alıyosunuz ki şu da var battlepass sadece upgrade item ları sunuyo yani direkt para ile silah veya armor vermece yok en fazla cosmetic alabiliyorsunuz

• baris7777 B kullanıcısına yanıt

b2p nedir hocam?

• Haklı bulanlar, para vermemek sizin elinizde diyenler, zamanı satın alıyorsun diyenler... Bunlar nasıl kafalar. Siz ne yiyip içiyorsunuz arkadaş. Tecavüz edilene sokakta gezmeseydin, evin dışında ne işin var demeye benziyor şu yaptığınız. Ne tipler var ya...

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    İroni ise komik değilse çok komik
    Adamlar GOW gibi bundan onlarca kat daha fazla emek isteyen oyunlara 60 dolar istiyor. siz 1000 dolar makul diyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Farklı kulvar bunlar.

Ayrıca bir oyuna 1000 dolar harciyorsa binlerce saati vardir o oyunda. Gow'u en fazla kaç saat oynayabilirsin?

• Kimse kusura bakmasın, oyun en ufak kuruş harcanmadan mükemmel şekilde zevkiyle oynanabiliyor. Ancak dereceye girmek isteyenler veya parası bol olanlar para harcıyor. Yoksa 40 leveli geçmiş biri olarak oyun hiçbir noktada sizden para harcamanızı şart koşmuyor. Tamamen bedava oynanabilen, bu kadar güzel yapılmış ve reklamsız bir oyun için bu makale ancak karalama politikasıdır.

• Diablo 3'deki gibi bir kere satın alıyosun daha para ödemiyorsun Buy to play yani.

• onemlı olan ımmortal degıl diablo 4 nasıl bir sistemle gelecegı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.