Şimdi Ara

Diablo tarihindeki en ilginç hata,yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok acayip şeyler oluyor benim oyunda

rifte giriyorum kesiyoz, biçiyoz tamam güzel, sonra riftin örneğin 2. levelına girince ekran donuyor ama sesler geliyor yani oyun devam ediyor. sonra portal açıp town a geri dönüyorum oyunu alt+tab yapıp açıyorum ekran görüntüsü geri geliyor, yani town da sıkıntı yok Ancak tekrar riftteki kişiye tıklayıp teleport olmaya çalıştığımda tekrar aynı şey oluyor. Elemanlar riftin diğer levelına geçtiklerinde- atıyorum bir sonraki 3. level - tıkladığım zaman sorun olmuyor oyun devam ediyor. Her 2-3 rifte bunu yaşıyorum.

Yaptığım işlemler:
    oyunun ekran ayarlarını kurcaladım olmadı.
    ekran kartı güncel sürücüde.
    oyunun launcher ekranında onar yaptım olmadı.

Diablo tarihindeki bu hatayı alan tek kişi olarak yardım istiyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknorrec -- 4 Nisan 2016; 11:42:16 >

• Girmeden önce söyleyin arkadaşlarınıza, 1.levelde bitirmemiz lazım diye.

Benim crusader karakterlerimde blacksmith'e veya bazen ata bindiğimde falan ama özellikle armor yapılan şeye tıkladığım zaman saçma bi çığlık sesi geliyor. Böyle yaratık ölüyormuş da çığlık atıyormuş gibi. Hatta crus olan başka biri tıkladığında bile geliyor aynı ses.
    Onar demeyle geçmedi bu, ses dosyasında bug var. Patch yapmaktan oluyor sürekli. Zaten onarırken naptığını bilmiyoruz, bakıyor dosya var mı var es geçiyor bence. Oyunu silip baştan yüklemek lazım gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo tarihinde o hatayı tek alan kişi sen değilsin. Level 2 dediğin harita ya act2deki desalote sands yada act5deki kanalizasyon gibi yer. Battlenet forumlarında desalote sands freeze diye arat çözümünü bulacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim dediğim hatayı bulamadım.level 2 dediğim örnek olarak verdim. Yani demek istediğim Bartuc's Realm 1, Bartuc's Realm 2 vs. illa 2. level da oluyor diye bi şey de yok. yani Bartuc's Realm1,2,3,4 sorunsuz gidiyor Bartuc's Realm 5 oluyor bu hata çıkıyor.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Public oynarken, "siz level 2 ye gelmeden bitirin, ben sizi kasabadaki ağacın altında bekliyorum" diye bir teklifte bulunayım ama bana değişik ithamlarda bulunurlarsa valla senin ismini veririm

sanırım senin dediğin yöntemi yapıp denemek lazım.Oyunun boyutu da az değil hemen AKK'yi doldururuz valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknorrec -- 4 Nisan 2016; 14:52:02 >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Aynen aşırı sinir olduğum şey, domuz çığlığına benziyor
  • O ses Pig Sticker' larınızdan geliyor olmasın.
    Konu sahibi arkadaş eğer ekran kartın ATI ise
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=399547 linkteki open the linke tıkla. Ordan ekran kartı driverına göre uygun sürücü DLL'sini indirip Diablonun kurulu(exesinin) olduğu yere yapıştır. Bunun dışında herhangi bir çözümü yok. İster onarma yap ister driver güncelle ister oyunu silip yeniden yükle hiç boşuna deneme hepsini tek tek denedim ama bi sonuç alamadım.

• Hakikaten öyleymiş Ama blacksmith'e tıklayınca ses çıkartması normal mi onun. Sonuçta vurmuyor ya artisana :) Moba vurunca çıkartıyor mu acaba gürültüden duymadım hiç. İğrenç bi ses.
  • tüm arkadaşlara teşekkürler.sorunu hallettim.Aynen ATI ekran kartıyla ilgili bir şey. Battlenet forumlarında biri çözmüş olayı.ekran kartının 3d ayarlarını değiştiriyorsun düzeliyor.ben de paylaşayım belki aynı sorunu yaşan olur:

1. Exit Diablo if its open.
    2. Open AMD Catalyst Control Center (right-click on the desktop and select Graphics Properties).
    3. From the left-side menu, expand the 'Gaming' menu and click on '3D Application Settings'.
    4. In here is settings for Anti-aliasing, Tessellation, etc.
    5. Change the values:
    I set Anti-Aliasing Method to Supersampling
    Morphological Filtering to Off
    Tessellation Mode to Override application settings
    Maximum Tessellation Level to Off.
    6. Applied the settings and exited Catalyst Control Center
    7. I then ran Diablo 3 and was able to portal into Desloate Sands without crashing!
    8. I wanted to figure out which setting it was exactly that caused the crash originally so
    I exited Diablo and went back into Catalyst Control Center > 3D settings.
    I clicked the Defaults button to reset everything, applied the changes and went back into Diablo 3...
    Amazingly Desolate Sands still worked! So I left the 3D settings at their defaults and have been successfully in/out of
    Desolate Sands multiple times now without a problem.

• Bende bir ara bu sorunu yaşamıştım. Format attıktan sonra ATI ekran kartı driverını son sürümünü kurmuştum. Riftlerde bazı haritalarda ekran siyah kalıyordu ayrıca Act III de hiçbir haritaya gidemiyordum. Clandan bir arkadaş sayesinde sorunu çözmüştüm ekran kartının eski bir sürümünü kurdum düzeldi hala onu kullanıyorum :)
  • Sadece onu kapatma ayarı var mı acaba, yoksada koymalı blizz, tiksindirici bir ses
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.