Şimdi Ara

Diablo3'e başlamalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, Hack and slash tarzı oyunları Path of exile ile keşfettim ve daha sonra torchlight2 ile devam ettim. Bu oyunları çok severek oynadım ve Diablo3'ü de merak ediyorum. Hazır elime biraz para geçmişken oyunu alıp üni başlayana kadar zaman geçirmek istiyorum :) Konuyu asıl açma amacım esasen oyunun başlangıçta hangi paketlerini almam gerekiyor hepsini almalı mıyım onu sormak ama yine de oyuna başlayıp, başlamamakla ilgili tavsiyelerinizi de öğrenmek isterim. Şimdiden cevap yazan herkese teşekkürler :)

• Zaten bir tane paketi var. Reaper of Souls diye. Onun dışında da yok, onuda almak mecburiyetindesin yoksa zaten D3'e tek başına para verip alırsan hiçbir anlamı kalmaz.
    PoE yada TL&2 gibi oyunlarla kes biç item farmla dışında hiçbir alakası yok oyunun. D3 bambaşka birşey. Bambaşka derken çok daha iyi anlamında değil kendine has bir havası var yani. Günde 82372837 kere küfrettirse bile oynattırıyor kendini meret oda ayrı bir nokta. Başladın mı ya tam başlıyor bırakamıyorsun yada kapatıp yüzüne bile bir daha bakmıyorsun. Aynı yerleri tekrar tekrar dolaşmaktan, aynı mobları eliteleri kesmekten,item aramaktan aradıkça hıaaa..... deyip gaza gelmekten bıkmazsan, oynanabilir olur senin için oyun. Ha yok bu ne lan aynı yerleri dön dolaş dur diyenlerdensen hiç bulaşma alma para verme yüzüne bile bakma. Ha birde arkadaş çevren yoksa oynayan zaten hiç bulaşma derim, tek sıkar bu oyun. Bu saatten sonra sıfırdan bir arkadaş çevresi edinmekte çok zor, herhangi bir clana katılsan bile. Ancak böyle çok kallavi bir char yaparsan yada bulduğun itemleri paylaşır, kısaca çıkar ilişkilerine ters düşmeyeceğin insanlar bulabilirsen ne ala. Yoksa bu saatten sonra kimse senin kara gözüne kara kaşına çılgın charına seksi battletagına bakıp arkadaşlık etmez bu oyunda..
    Ayrıca sen youtubda Diablo 3 RoS 2.2 barbarian,monk,wiz gibi classları yazarak çıkan videoları bir seyret kendin iyi kötü bi fikir edin oyun hakkında. Burda oyunun anasına sövenlerde var, kız kardeşini istemeye gitmek için çikileta yaptırıp gün sayanlarda var. Habirde ben gibi hergün sövüpte oynamaktanda geri durmayanlar var, onlar istisna..

• ben de oyuna "tekrar" başlayıp başlamama konusunda kararsızım.

şöyle ki orjinal diablo 3 ü oynadım tam ros gelmeden bıraktım. ah açıktı oynadığım zamanlarda. dolayısıyla para ile kraldın.

60 level sondu yanılmıyorsam o zaman. sonra paragona başlıyodun. güzel bi wizard yaptım set itemlerim takılarım falan yerindeydi. cm wizarddım.

ama baktım ki 60 oldun, ee? paragona başladın biraz daha güçlendin. lan sürekli aynı haritaları aynı dungeonları mp levellerde farmlayıp duruyosun. her gün aynı map, aynı yaratıklar, sadece farm. pvp yok bir şey yok. sıkıldım bıraktım direk.

o zaman bu zaman oynamıyorum ama şimdi baktım çok güzel yenilikler gelmiş. adventure mode falan. diyorum ros u alıp başlasam mı tekrardan kaldığım yerden acaba.

zaten adventure mode, diğer gelen patchler falan filan derken onların hepsini tamamlamak baya sürer gibi geliyo. yapacak bir şey kalmayınca olay sadece daha iyi item farmlamaya çalışmaya gelinceye kadar oynar yine bırakırım diyorum. ama kararsızım ne kadar süre idare eder beni acaba diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.