Şimdi Ara

Diablo3 xBox 360 Co-op Exp Dağılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ve arkadaşım bizim evde p1 ve p2 olarak diablo oynuyoruz. Ben monk olarak 17 levelim ama arkadaşım geri kaldı ve yeni bi character açtı. Bu characterin çok hızlı level atlayacağını düşünüyorduk ama ben 15ken 17 oldum ancak o zor zar 4 ten 5 oldu. Exp dağılımını ayarlayabiliyomuyuz? Bana ve ona eşit exp gelmesini istiyorum şuan bana çok fazla onaysa çok az geliyor. Yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

• Beraber oynuyorsanız aynı xp'yi almanız gerekir normalde.. Karakterlerin üzerindeki itemlarda fark olabilir.. Senin karakterde %xp ya da +xp veren itemlar varsa ve arkadaşında yoksa fark bu olabilir.. Infernal helm diye ayrıca satılan bir DLC var.. Ben PS3 oynuyorum PS Store'dan alınabiliyor.. Xbox için de var mı kontrol edebilirsin.. Fiyat çok da pahalı değil.. Infernal helm %35 ekstra xp veriyor. Her açtığın karakter için bazı set item'lar geliyor.. Aynı konsolda oynuyorsanız diğer bağlanan oyuncuların karakterlerine de geliyor bu itemler..
  • Peki oyunu bitirdik normalde ve infernoya geçiyoruz ancak itemlerimizi ben craftlayarak yapıyorum. Ama bir süre sonra takıldı ve kitap tarzı birşey istiyor 2 tane bunu nereden bulabiliriz? Kitap derken yaprakta olabilir hatırlayamıyorum. Ve ayrıca en hızlı exp nerede kasılıyor? Cevaplarsanız sevinirim
  • Ben oyunda henüz o kadar ilerleyemediğim için bahsettiğin sayfalar için kesin birşey söyleyemiyorum.. Ama PC versiyonunda act 2-3'ten sonra ölen yaratıklardan sayfalar düşmeye başlıyordu. Yine Pc versiyonunda zorluk seviyesi arttıkça (hell ve inforno'da) düşen sayfalar daha üst seviye oluyor. Konsol versiyonunda da aynı mantık vardır diye düşünüyorum..

En iyi xp için net bişey öneremiyorum, zira konsolda daha o kadar çok oynamadım. PC'de 1.0.8 sonrası act1 ve crypt'ler bölgesi en güzel xp yapılan yerler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.