Şimdi Ara

Dialog mu tarzı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anladğınız gibi çoooook eski bir mu online oyuncusuyum ve şu aralar geri dönmeyi planlıyorum yokmu şu şekilde dialog mu gibi bi mu online doğru düzgün vs. çünkü *** mu yu denedim dinci örgütcü kankacı bi toplum mevcut orda başkada denemedim ondan sonra ben insanlık olan arıyorum muhabbet olcak mu online olcak sezon versiyon fln farketmez.
    teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ancyramu deneyebilirsin hem yeni rankingte yükselmen kolay olur 97d+99i server hileden olabildiğince korunmaya çalışıyoruz gmler arkadaşça ilgilenir
  • adres verebilirmisin site adresini
  • ancyramu.sytes.net
  • www.islandmu.com 97d Exp 40 Çok Güzel Sw Online list'e Bak zaten anlarsın :)
  • blecart kardiş bkatımda pek hoşuma gitmedi site falan ingilizce zaten ben adam gibi türk sw si arıyorum.Birde ancyra muhoşuma gitti reseti bekliyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seamih -- 17 Eylül 2011; 13:23:19 >
  • isi siyasete dokersen tabiki hic bi serverde takilamasin helede liseliysen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hıh tam bir liseli :) gelin abi islandmu ya çakalım israillilere ve de brezilyalılara :D iks de
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatcan19

hıh tam bir liseli :) gelin abi islandmu ya çakalım israillilere ve de brezilyalılara :D iks de

dogru soluyosun vedatcankan:)
  • iyi icraat yapmışız hala ismimiz geçiyor gözlerim yaşardı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.