Şimdi Ara

Diamond ligde adc runler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adc ustatlardan yardımcı olmalarını istiyorum. Benim runler suanda 11 16 13 seklinde . Ama gordumki zırh delme ve can çalma rünleri de kullanılıyormuş. Genelde bu ligdekilerin 4 adc sayfası var . Ben iyi oynuyorum. Suport bi arkadasım onunla duo atıyoruz genelde. Ustatlardan bana bu runleri masıl dizicegimi ayrıntılı , ve hangisini hangi durumda kullanıcağımı açıklamalarını rica ediyorum. Adc olarak biraz daha tecrübeleşmek adına. Yardımcı olırsanız sevinirim. Lütfen konu hakkında bilgisi olmayanlar yorum kirliliği yapmasın.

• adc ne oynuyorsun? draven oynuyorsan arp kullan vayne oynuyorsan attack speed ezreal oynuyorsan lifesteal graves oynuyorsan 15ad gibi

sarıları her zaman armor olmalı

mavilere genelde magic resist koyarımda bazen attack speed veya cooldown veya armorda koyabiliyorum. magic resist en mantıklısıdır.
  • Genelde karsıyı counterlıyorum. Ama main olarak draven ve vayne oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clapstr

Genelde karsıyı counterlıyorum. Ama main olarak draven ve vayne oynuyorum.

Karşıyı counterlamayı önermem, lane'de karşındakini counterlıcam diye teamfightlarda etkin kullanamayacağın championlar oynamak pek iyi sonuç vermiyo, iyi oynadığın ve teamfightlarda veya diğer önemli olaylarda en yüksek performans sağlayabileceğin championları seçmen daha mantıklı olur. Lane de her zaman kazanıp kill almak zorunda değilsin sonuç olarak.
  • Mantıklı öneri için teşekkürler. Bu rünleri daha ayrıntılı anlatacak bir üstat var mı. Şu anlık kısıtlı şeyler öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

adc ne oynuyorsun? draven oynuyorsan arp kullan vayne oynuyorsan attack speed ezreal oynuyorsan lifesteal graves oynuyorsan 15ad gibi

mavilere genelde magic resist koyarımda bazen attack speed veya cooldown veya armorda koyabiliyorum. magic resist en mantıklısıdır.

Gayet açıklayıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

adc ne oynuyorsun? draven oynuyorsan arp kullan vayne oynuyorsan attack speed ezreal oynuyorsan lifesteal graves oynuyorsan 15ad gibi

Gayet açıklayıcı.

Peki full armor p mi koyucam fiziksel hasar yerine yoksa yarı mı , life steal lerde %4 gordum hep %4 mü koyucam , ayrıca saldırı hızı kaç olucak neyin yerine koyucam kaç oranında olucak bu bilgileride verirseniz sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Gayet açıklayıcı.

Peki full armor p mi koyucam fiziksel hasar yerine yoksa yarı mı , life steal lerde %4 gordum hep %4 mü koyucam , ayrıca saldırı hızı kaç olucak neyin yerine koyucam kaç oranında olucak bu bilgileride verirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    özür dilerim ama yazmam gerekiyor
    Amaç: diamond oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

Amaç diamond oldum değil. Bu rünler kullanılıyorsa bir bilinen vardır. Bende daha stabil bir oyun oynamak istediğimden yardım alıyorum. Oyunculuğumda, oynayış stratejisi ve tecrubemde sorun yok. Runleride tamamlayıp yola devam edicem.
  • quote:

Mantıklı öneri için teşekkürler. Bu rünleri daha ayrıntılı anlatacak bir üstat var mı. Şu anlık kısıtlı şeyler öğrendim.

ingilizce terimleri anlamadıysan google translate kullan başka sorun varsa alabilirim burdan veya pm den farketmez.
  • İngilizcem iyidir allaha şükür. Yukarda sordum onları cevaplarsan.
  • quote:

Alıntıları Göster
    http://www.lolking.net/summoner/tr/1132074

Kendisi arkadaşım olur. Rolü ADC. Challenger da şu an. Challenger'a gelene kadar da bu rünleri kullandı. Umarım yardımcı olmuşumdur.

• quote:

quote:

Amaç diamond oldum değil. Bu rünler kullanılıyorsa bir bilinen vardır. Bende daha stabil bir oyun oynamak istediğimden yardım alıyorum. Oyunculuğumda, oynayış stratejisi ve tecrubemde sorun yok. Runleride tamamlayıp yola devam edicem.

hocam senle alakalı bir şey yok alınma; gelenektir bu, biri yazmayınca kötü hissettim.
  • quote:

quote:

quote:

hocam senle alakalı bir şey yok alınma; gelenektir bu, biri yazmayınca kötü hissettim.

Forumda yeniyim kusuruma bakma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Chimeria

Kendisi arkadaşım olur. Rolü ADC. Challenger da şu an. Challenger'a gelene kadar da bu rünleri kullandı. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Teşekkürler yardımın için .
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Çelincır olduğum için diamond hakkında bir yorum yapamıyorum sry

• quote:

quote:

Mantıklı öneri için teşekkürler. Bu rünleri daha ayrıntılı anlatacak bir üstat var mı. Şu anlık kısıtlı şeyler öğrendim.

ingilizce terimleri anlamadıysan google translate kullan başka sorun varsa alabilirim burdan veya pm den farketmez.

Alıntıları Göster
    Aslında her adc klasik adc rünleri kullanılabilir abes olmaz.Ancak illa alıcam diyorsan kırmızılara atack speed alıp vayne ve belki varus için kullanabilirsin.Büyüklerin 2tanesini çan çalma olarak alıp her adcde kullanabilirsin doranla beraber koridorda uzun süre kalmanı sağlar buda. Sadece 1 tane adcye giden zırh delme rünleri var birde onuda dravende kullanabilirsin.Sarılar klasik zırh zaten vazgeçemezsin ondan. Ekstra olarak mavileri perlevel mr olarak kullanabilirsin karşında aşırı ap damage vuran bir support yoksa.Mavileri cd, mana regen almanı önermiyorum oyunun mid ve late kısmında mr ihtiyacın olcak.Çok zorlarsan karşısı full ad olabilir ihtimaline karşı zırh alabilirsin koridordada işine yarar

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Draven

Marks ARP
    Quints AD
    SEAL ARMOR
    Glyph armor cooldown veya MAGIC RESIST

Hepsi Flat

Vayne

Marks Attack Speed
    Quints AD
    SEAL Armor
    Glyph attack speed veya magic resist

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Diamond istedim zaten challengerlar bizi aşar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Diamond istedim zaten challengerlar bizi aşar.

zaten geçen maç bi draven vardı robertxlee midir nedir adam ap rune ile girmiş maça deli oldum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.