Şimdi Ara

Diana? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: WTF Shaco

quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

Pasifi bekle q r aa tek

Lulu oynarken karşıma gelince korku filmi gibi oluyordu Ben de mi kullansam acaba? Elise seven bünyem kaldırır mı? Hem burst hem DPS şampiyonuna benziyor (Elise gibi).

Elise bu yamada nerf yemedimi hocam cana göre verdiği hasar azaltıldı diye biliyorum tek atamıyor artık.
    Diana burstda yeni bi devir açtı, ulti menzili zaten hayvan gibi bişey 800 range var galiba.Free elo hocam şuanda eliseyi sevdiyseniz bunuda seversiniz.

O nerf elise yi etkilemedi millet freelo kasmaya devam ediyor

Elise asla freelo değildir. Late gamede düştüğü için takımının latede seni taşıması gereklidir. Tabi beyni olan bir takımla freelo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 31 Ağustos 2015; 11:51:57 >

• Rünlübıçak nerf yedikten sonra o kadar etkili değil gibi jungleda. Ama midde be topta baya iş yapıyor. Çıktığı günden beri oynarım büyük bir nerf gelecek gibi ama ilk yediği nerflerden daha büyük olmayacaktır. Nerf gelene kadar alın oynayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

Rünlübıçak nerf yedikten sonra o kadar etkili değil gibi jungleda. Ama midde be topta baya iş yapıyor. Çıktığı günden beri oynarım büyük bir nerf gelecek gibi ama ilk yediği nerflerden daha büyük olmayacaktır. Nerf gelene kadar alın oynayın.

Karşıma gelenler junglerdı ama midde de iş yapan şampiyonlar ararken Diana'yı buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivenordisco

Riven al tokatla qnq

Riven'dan zerre haz etmem. Bütün dünyadaki Riven mainlerinin durumunu gördükten sonra elimi sürmem.
  • quote:

quote:

Riven al tokatla qnq

Riven'dan zerre haz etmem. Bütün dünyadaki Riven mainlerinin durumunu gördükten sonra elimi sürmem.

nedenki hocam ne varmış benim giibi riveni main yapanlarda ?
  • quote:

quote:

quote:

Riven al tokatla qnq

nedenki hocam ne varmış benim giibi riveni main yapanlarda ?

Diana?

• Split push için almıyorlar. Top,jungle, bot laneye yardım için alınıyor. Diyelim ki bot Lanede bir savaş çıktı. Haliyle takımın 5 üyesi de orada oluveriyor. Rakip ise 4 kişi oluyor. Çünkü middeki oyuncu gelene kadar siz işi bitirmiş olacaksınız.

• exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Kozayı adc veyahut apc tuttur yeterli.

• Cok op

• Çok güçlü....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.