booferen içinde soğutucunun üstündeki 3 entegre sanırsam 5 ayaklı ortadaki yanmıştı değiştirdim fişe taktım şimdide en baştaki yandı herhalde kabloları ters bağladım. bi arkadaşa mümkünse elinde olan boferen içini açıpta resmi çekebilirmi bide bilen arkadaşlar varsa bu entegrelerin numaralaı lazım bana yanan entegrenin numarası kayıp. yardımcı olan arkadaşlara şididen çok teşekkürederim.
hocam 5 bacaklıysa tda 2030 dur ve üzerinde dier yanmayan entegre neyse aynısıdır büyük ihtimal
sayın kprm cevap için saol fakat 1 er artarak gidiyor diye biliyordum çünki ilk yaktığım ortadakiydi sonra bu ben büyük ihtimal kabloları yyanlış bağladım o yuzden bu ses sisteminin resmini istiyorum:)
anladım umarım bulursun ama önce ses sisteminin model numarası da önemli:D
modeli tam olarak diana KA2500s ee bu arada bugun soğutucu arkasındaki entegrelerden yananı değiştirdim numarası 2030a daha önce yandığından korkarak fişe taktım ama bi sıkıntı olmadı yakmadım yani bu sefer şimdi merak ettiğim biişey daha bu entegrelerden 3 tane vardı 2 tanesi değiştirdim ama 3. değiştirmediğim yanmış olabilirmi ama entegre temiz sağlam gözüküyor görünüş itibariyle yardımcı olursanız sevinirim.
olabilir illa üzerinde yanmıs catlak ve benzeri görünüm olması gerekmez entegre içerisinden bozulmus olabilir tavsiyem o cıkısı da deiştir
aslında bozulmaması lazım neden bozuluyo bilemiyorum :(
Cevaplar için teşekkürederim inş değiştirmediğim 3 parça arızalıdır onuda değiştierecem ondan sonra inş çalışır. değiştirdikten sonra sizleri de bilgilendiririm. tekrara teşekkürler iyi çalışmalar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme