bizde Dıboss 104 ekran var ama görüntü kalitesi o kadar ii deil belkide kablo olduundandır
gold dan kazandıgım bonus larlada toshiba-sd360 divx player aldım.HDMI cıkısı var HDMI kablosunuda hediye ettiler.fakat dün gold bahcelievlere gittigim de DIBOSS un 40inc i ellerinde kalmamıs.bide gold 6ay taksit e yuzde 10 bonus veriyor su anda,gecen hafta 12ay taksit e yuzde 10 bonus idi tabi kapısılınca artık işi uyandılar.goruntu kalitesi için tereddüt eden arkadaslara tekrar soyluyorum gidin bu ürünü görün diger markalarla karsılastırın
42" LG yi 3000-3200 ytl ye alabiliyorken, 40" diboss a bu para verilmez. LG nin XD Engine görüntü işleme motoru SDTV yayınlarda (Uydu, kablo vs) inanılmaz fark yaratıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: muratremix
42" LG yi 3000-3200 ytl ye alabiliyorken, 40" diboss a bu para verilmez. LG nin XD Engine görüntü işleme motoru SDTV yayınlarda (Uydu, kablo vs) inanılmaz fark yaratıyor.
3000-3200ytl arası 42inch LG marka LCD TV nin modelini ve nerede satıldıgını yazarsan forumdaki herkese bir iyilik yapmıs olursun,ben cok aradım da dogubankta dahi o fiyata vermiyorlar arkadasım
bu foruma birisi yazmış 3000 liraya 42" lg aldığını biraz araştırırsan görürsün 37" i 2800 liraya satan vardı zaten, 42" i o fiyata almak imkansız değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme