Şimdi Ara

DİCLE HUKUK YAZAN VAR MI??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bvmaniss

Sen bide kaç sene öncesinden bahsettiğini yazsana? Ne teröristi yahu ben niye görmedim sokak ortalarında, hemde keleşlerle?

1999-2004 yılları arasında. Şimdi teröristleri göremezsiniz zaten sempatizanları geziyor etrafta.
  • iwanthidan kullanıcısına yanıt
    arkadaşım tercihler bitti zaten lütfen düşüncelerini kendine sakla artık bişeyi değiştiremezsin rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: Bvmaniss

Sen bide kaç sene öncesinden bahsettiğini yazsana? Ne teröristi yahu ben niye görmedim sokak ortalarında, hemde keleşlerle?

1999-2004 yılları arasında. Şimdi teröristleri göremezsiniz zaten sempatizanları geziyor etrafta.

Hadi ya o zaman kimse ıstanbul ankarada da okumaya gitmesin. Emin ol oralarda da fazlasıyla var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iwanthidan kullanıcısına yanıt
    Sanane kardeşim. İstediğimiz yerde okuruz. İstediğimiz insanlarla okuruz arkadaş oluruz sanane. Her şeye oturduğun yerden bakmayı bırak ben Bursa da yaşıyorum ve sırf doğuyu tanımak için özellikle Dicle çıksın istiyorum.
  • Arkadaşlar saçmalamayın ne teröristi üniversite hakkındaki yorumlara bakılırsa esasen kendini müslüman sanan cemaatlerden korkmak lazım. Ellerinde sopalarla insan avına çıktıkları söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smackthat00 -- 16 Şubat 2021; 22:45:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.