Şimdi Ara

Didimde tatil için nerede kalınabilir? Önerileriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 Temmuzda 1 haftalığına tatil için aile olarak didim e gitmeyi düşünüyorum. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir yer olmasını istiyorum. TAm pansiyon veya herşey dahil en fazla kişi başı 70 YTL ödeyebilirim. Didimde tatil yapan veya oraları bilen arkadaşların önerilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Tur şirketlerine güvenemiyorum. Herşeydahil 50 YTL ye ilan veriyorlar ama onlara inanıp da oralara gidilir mi?

• la mirage :D

bu oteli tavsiye ederim.. sabah kahvaltisi, odada klima ve havuzu var

denize ve altın kum plajina 100 metre.. altın kum didimin en canli yeri ve medusa :D

otel 15 milyondu günlüğü :D giriş cikista sorun yok biz 3 kişi gitmiştik geceleri 6 kişi kaliyorduk :D ingilizlerle beraber
  • İngilizlerden yer kaldıysa Bi yer Bulabilirsin
  • bizimde didimde yazlık var altınkum da .eger kalacaksan mutlaka altınkuma yakın bi yerde kal
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

bizimde didimde yazlık var altınkum da .eger kalacaksan mutlaka altınkuma yakın bi yerde kal

kardeş iyi diyorsun da Altınkumda otellerin yemeklerinin kötü olduğunu söylüyorlar.
    Ayrıca esra apart otelinde 5 yıldızlı otel ayarında olduğunu duydum. Peki hiç bir girişimde bulunmadan Altınkum a gitsem kalacak yer bulabilir miyim?
    Ya da bana orada otel bulmamda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
    En azından şu andaki 3 yıldızlı otellerin yarım veya tam pansiyon fiyatları nedir onu öğrenebilir mi?
    Tur şirketlerinde 50-60 YTL ye otel ilanları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemirci -- 3 Temmuz 2008; 0:19:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

bizimde didimde yazlık var altınkum da .eger kalacaksan mutlaka altınkuma yakın bi yerde kal

Bir haftalığına yazlık ne kadara kiralayabiliriz?
    Kendin pişir kendin ye hesabı:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eub

la mirage :D

bu oteli tavsiye ederim.. sabah kahvaltisi, odada klima ve havuzu var

denize ve altın kum plajina 100 metre.. altın kum didimin en canli yeri ve medusa :D

otel 15 milyondu günlüğü :D giriş cikista sorun yok biz 3 kişi gitmiştik geceleri 6 kişi kaliyorduk :D ingilizlerle beraber

Kardeş, La Mirage de Temmuz ve Ağustos full dolu görünüyor. Öyle ahım şahım bir yer de değilmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eub'nin dediği gibi yanında o İngilizler olduktan sonra heryerde kalınır...Ah ah...Bir de Polonyalılar var ki...3 sene geçiyor unutulmuyor...

Bence al bavulu git...Pazarlık,acındırma taktikleriyle ile boşu fazla olan apartta güzel fiyata kalacak yer bulursun...Valla ben denize 10 m yerde geceliği 5 e kaldığımı bilirim...Ordan Bodrum'a da sallanırsın otostopla...
    Marmaris'e kadar gidersin denk gelirse...

Bütçen önemli tabi...Daha iyi şartlarda da yaparsın böyle bir tatili...

Bizimki apaçi modeli,öğrenci işi...
  • Tuntaş otelde kalabilirsin.
  • Altınkum da Nazar Otel diye biryer var. Kişi başı Yarım Pansiyon 35 YTL. Şu anda bir sorun yok. Yemek çeşidi az ancak yenilebilecek kadar güzel yemekler.
  • Adını bilmiyorum ama altınkumun 1 veya 2 kilometre ötesinde böyle yazlık evler sitesinin olduğu bi yer vardı. İçinde çay bahçesi barı cart curt herşeyi bulunuyordu küçük altınkum gibi.Geçen sene biz dublex yazlıklardan birinde 8 kişi günlüğü 60 milyona kaldık. Denize 40m falan evler ve oradaki kumsalda acayip güzel ve biraz daha sakin. Hoş ben altınkum yapacam diyosan yarım saatte bir dolmuşlar var.
  • Didim'den yazan biri olarak boozer arkadaşımız daha yeni burdaydı neyse bence DİDİM BEACH RESORT
    ya da Garden of Sun Didim'imizin 5 yıldızlı otelleridir tavsiye ederim yani

he bide şöyle oteller var ama tavsiye etmem

http://www.ekonomikotel.com/oteller.php?tip=tatil&bolge=11&ref=Gonet&gclid=CPHUzeuN05QCFQWR1QodOkojkw

yaz kış Didim'de olmak zor ama sadece yazın güzel oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.