YA ARKADAŞLAR BİR ARA DİDO DİYE BİR KIZ VARDI HANİ EMİNEMLE STAN ŞARKISINI BERABER SÖYLEMİŞLERDİ. KASETİNİN ADI THANK YOUYDU.. GEÇEN ARKADAŞIN BİRİ OLMÜŞ DEDİ HABERİ OLAN VAR MI??
yaşıyor bildiğim kadarıyla
duymadım ölse duyardık heralde..yalan haber[ban]
Yalan ZBAM ZBAM ! (pankartımız yok ki gösterelim :) yaşıyor canım..bak yanımda..size selamı var..öpüyormuş..:)
yok yeni bir albül çıkarttı diye duymuştum, belki onun reklamıdır.
olabilir gökhan özende kaybolduydu
he zaten adam kaybolmuş mu yoksa geziye mi gidip gelmiş belli değil yarım saat sonra açıklama yaptı bi de hiç gazetelere fln yansımadı...belli kuruluşlarda çıktı .. ne ilginç :)
tarafsız magazin basını sağolsun star paso tarkanı karalıyo petek dinçöz'ü diva yaptılar yuuuh[ban][ban]
gerçi artık karalayamıyo bir ay kapandı[^][^]
karalandılar aehahah :)
pusu bu arada şarkı oldu mu ? petshop boys?
indirdim şarkıyı ama şu an dinleyemiyorum(hoparlör yok ta)..akşam dinliycem evde..linke baktım futbolla ilgili bişeydi sanırım bu sağolasın..
valla sevindim ölmediğine bayılıyorum o kıza yaaa.
benim takip ettiğim kadarıyla en son çıkarttıgı " don't think of me " single ından sonra yeni albüm hazırlıkları içerisinde olduguydu..tabi bu söyledğim haber 1-1.5 aylık bir haber
Daha bugün viva polska da izledim yaw ölse söylerlerdi ehuehu :))
evet ya . en çok tuttuğum şarkıcılardan biri.
dido-hunter ı bi dinleyin de mest olun.
mükemmel şarkı valla
ben de o şarkıya hastayım yaw bulana kadar alnım çatladı
yeni klibi yayınlandığına göre yaşıyor demekki kaldıki ben wmada gördüm şahsen kendilerini :P
Yaşıyor hatta yeni klip bile çekti white flag diye sağlam şarkı klipde david broenaz felan oynuo..