Bildirim
Diecast Koleksiyonum
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
Çok güzel araçlar var bunlarda benim :)
http://s973.photobucket.com/user/grsesh/media/P1010513.jpg.html
resin olarak koyamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grsesh -- 17 Mart 2014; 15:47:05 > -
çok iyimiş ustam maalesef şuan daha fazla büyütemem çünkü küçük bi yolcu bekliyorum ama inşallah ileride senin koleksiyonun kadar büyütebilirim -
Merhaba çok güzel bir koleksiyon. çok beğendim.
Bende belli başlı modelleri topluyorum.
şu anda maket olarak alıp kendim toplamak üzere VW Golf 6 veya 7 arıyorum.
siz bu modelleri nereden temin ediyorsunuz acaba?
Aradığım maketi pek bulamadım en son golf 5 var yurtdışı sitelerde. -
quote:
Orijinalden alıntı: tyfn85
çok iyimiş ustam maalesef şuan daha fazla büyütemem çünkü küçük bi yolcu bekliyorum ama inşallah ileride senin koleksiyonun kadar büyütebilirim
allah sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin inş ileride devam ederiz bende evleneli 3 sene oldu bir tane kızım var 3 senedir bende model alamadım. :) -
İnşallah hocam ben de bi cimcime bekliyom hayırlısıyla valla deli masraf gidiyo ama deger allah bağışlasın seninkini
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
İnşallah hocam ben de bi cimcime bekliyom hayırlısıyla valla deli masraf gidiyo ama deger allah bağışlasın seninkini
amin cümlemizinkini inşallah allah razı olsun. -
Bunları siz parçalarını alıp birleştiriyor musunuz ? Yoksa direk satın mı alıyorsunuz. Nerden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: MRCTYLN
Bunları siz parçalarını alıp birleştiriyor musunuz ? Yoksa direk satın mı alıyorsunuz. Nerden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim?
Ben hazır alıyorum arama motorunda diecast model araç diye arattırısanız bulabilirseniz sahibinden.com sayfasında bile var. -
Toyzz mağazaların da demonte olarak bulursun internette locopoco ve oyuncax var demonte ve hazır çeşitleri var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya iyi şeyler var -
Hazır almak istersen üretici firma autoart veya kyosho almanı tavsiye ederim yalnız fiyatları pahalıdır 150-200 tl civarı da başlar. -
quote:
çok iyimiş ustam maalesef şuan daha fazla büyütemem çünkü küçük bi yolcu bekliyorum ama inşallah ileride senin koleksiyonun kadar büyütebilirim
hadi ya kardeşim hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün şimdiden. büyütürsün kardeşim ufaklık gelsin de :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X