Şimdi Ara

Diecast model Koleksiyonum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arakdaşlar. RC ye meraklı olup ama henüz bir rc si olmayan biri olarak şimdilik sadece DC koleksiyonu yapıyorum işe girdiğimde mutlaka rc ye döneceğim ama dc de yine eskisi gibi hatta hızlanarak devam edecek. Çoğu modelimi sattım ve artık kaite ve belli bir temaya dönemk istiyorum genelde avrupa modellri üzerine yoğunlaşıyorum ve öncelikle BMW nin tüm mdelerini toplamak istiyorum özellikle de M leri
    şu an için ayrıldıklarım hariç koleksiyonumun daimi üyeleri

gri sedanın taponu el yapımıdır alüminyumdan yandaki aracın tamponundan kalıp alınarak sertleştirlmiştir

tavana siyah folyo yapıştırdım camlara da film yaptım ilerde çıkaracağım şimdilik toz ve darbelerden koruyor

ayrıca diecast model satışıda gereçkleştiriyorum genelde amerikan modeller var ama güncel avrupalarda mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autoart -- 19 Şubat 2009; 13:54:19 >

• Hepside güzel sağol

Acaba fiyatları ne kadar bunların ?
  • Yorumunuz için teşekkürler Pm den yolladım modeller yalnızca model mağazalırında bulunurlar özellile üst kalite olanlar
  • Güzel
  • Teşekkür ederim
  • bu kalıp alma olayını nasıl yaptıınız biraz açarmısınız o konuyu çünkü ben alçıdan reno 11 kırmaya başladım bile :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Lego Technic 42137
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.