onun istatistikleri alexin yanına bile yaklaşamaz,ne olmuş almanyada best player seçilmişse? ha bide kaka oynadı için seçilemiyormuş,nedense ligimizdeki bazı futbolcular kaka ile aynı pozisyonda olamıyor milli takıma seçilmeyince.
aslında bunlar benim görüşlerim değil ama acaip derecede tanıdık geliyor.
Alo?
anlaşılmadı,
kim, neden oynamamış, pozisyon?
açarmısın biraz...............
quote:
Orjinalden alıntı: #ONBES#
quote:
Orjinalden alıntı: Veloci
onun istatistikleri alexin yanına bile yaklaşamaz,ne olmuş almanyada best player seçilmişse? ha bide kaka oynadı için seçilemiyormuş,nedense ligimizdeki bazı futbolcular kaka ile aynı pozisyonda olamıyor milli takıma seçilmeyince.
aslında bunlar benim görüşlerim değil ama acaip derecede tanıdık geliyor.
Alo?
anlaşılmadı,
kim, neden oynamamış, pozisyon?
açarmısın biraz...............
lincoln diyorum.bence gayet iyi anlaşıldı ama:)
Antalyada efes cup mıydı neydi,bir turnuvada FB ile Werder maçı olmuştu.3-4 sene evveldi sanırım.O zamanlar bile gündemdeydi.Röportaj yapmışlardı Diego ile.Fenere gelirmisin diye. Şu an için düşünmüyorum demişti. 4 sene geçti yine gündeme geldi aynı futbolcu. Bence gerçekte çok çok zor transfer. İzlediğim maçlarda gerçekten çok iyi oynadı.Yaşıda daha 23. Alınabilirse çok büyük başarı olur.Alex artık eskisi gibi değil.Onun yerine tam isabet transfer olur.
eğer böyle bir transfer konusu varsa real madrid lafı sırf fiyat arttırmak adına ortaya atılmış birşeydir, real madrid almaz diego yu, diego da bu yaşında gelmez Türkiye ye, anelka sorunlu futbolcudur o yüzden geldi ve pek de faydasını göremedik zaten, chelsea de de birkaç maç yedek kalsa sorun çıkarır karıştırır orayı da
quote:
Orjinalden alıntı: Veloci lincoln diyorum.bence gayet iyi anlaşıldı ama:)
Bak bu resimde kimler var,
Üzerlerindeki forma da Danone forması değil,
BREZİLYA.
Lincoln diyerek BREZİLYA ya hakaret etme,
başkaları duymasın,
gülerler.
quote:
quote:
BREZİLYA.
başkaları duymasın,
gülerler.
quote:
quote:
BREZİLYA.
başkaları duymasın,
gülerler.
dediklerini duyanlar başka bi şekilde gülebilirler ama neyse.
fotoğrafta hiç tanımadığım ve şu an dünay futbolunda geçerliliği olmayan futbolcularda var.bence seçilmek güzel bişey ama seçilmemek de üzülünecek bişe değil,o milli takımda josua lar,klebersonlar da oynadı.
Böyle devam et sen, iyi yoldasın..................
selamlar
Birde çıvıtmadan takımızınızı şişirmeden yorun yapsanız adam yurduna konacaksınız.
quote:
quote:
BREZİLYA.
başkaları duymasın,
gülerler.
Kafan güzel herhalde.
Duyanda Lincoln'u teyyare zannedecek. Git işine hocam.
Daha öncede almaya çalışmıştık doğru olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: [KEO]
22 ila 27 arasinda Avrupada yildiz ve surekli oynayan bir futbolcuyu asla ama asla, asla asla Turkiye'ye getiremezsiniz.
Yapmayin renkdaslarim, etmeyin. Surekli oynayan dedim. Lutfen bari siz ilk seferde yazilani anlayin. Anelkayi simdi alabilirmisin ?
quote:
Orjinalden alıntı: #Lionheart#
quote:
quote:
BREZİLYA.
başkaları duymasın,
gülerler.
Kafan güzel herhalde.
Duyanda Lincoln'u teyyare zannedecek. Git işine hocam.
peki lincoln'ü ne zannetmeliyiz?
quote:
Orjinalden alıntı: adt1
quote:
22 ila 27 arasinda Avrupada yildiz ve surekli oynayan bir futbolcuyu asla ama asla, asla asla Turkiye'ye getiremezsiniz.
Brezilya Avrupa ulkesimi oldu. Offf. Lan anlayin Fenerbahceliyim bende. Offff.
quote:
quote:
biraz kafanı yorup düşün ne demiş bu vatandaş da ondan sonra resimler araştırıp da cevap ver
quote:
Yapmayin renkdaslarim, etmeyin. Surekli oynayan dedim. Lutfen bari siz ilk seferde yazilani anlayin. Anelkayi simdi alabilirmisin ?
iyide alex de sürekli oynamıyor muydu? realmadrid gibi birçok klüp peşinde değilmiydi? alex alındıysa diego da alınabilir, fark nedir? anlamadım.
quote:
quote:
iyide alex de sürekli oynamıyor muydu? realmadrid gibi birçok klüp peşinde değilmiydi? alex alındıysa diego da alınabilir, fark nedir? anlamadım.
AVRUPA dedim.
Konuda bu zaten,
Süper yıldız almak zor,
ya Alex gibi Yıldız, yada Ortega,Anelka gibi Süper yıldız olupta sorunlu oyuncuyu, veya Ribery,Aurelio,Diego gibi yıldız adayı alabilirsek ne ala.
Bizde bu işi iyi yapıyoruz.
Önemli olan, öncelikle takıma faydası olacak, sonra giderken para kazandıracak.
Ama para kazanmak 2. derece önemli.
Anelkayaı alamayız ama, SATABİLİRDİK, SATTIK.
ok?
selamlar
quote:
quote:
quote:
AVRUPA dedim.
sinirlenme. ok? yorumum sana karşı değildi yanlış anlamışsın. avrupada olsada büyük bir klüpte oynadığı söylenemez bence o yüzden birşey farketmez gibi sanki