Şimdi Ara

Diego giderse kim gelecek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ennnes58

Hakim ziyech neye göre alınıyor ki? Bu kadar parlak madem iyi oyuncu bunu fenerbahce mi görüyor sadece? videolarda iyi ama ben hiç maçını izlemedim.

Alıncak bi futbolcu varsa o da budur. Juan Quintero

https://youtu.be/LGDXDho43TE

https://youtu.be/jYp3b_cDZ2M

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Falsoluserttop

quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas Da Cunha

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

2 senedir top oynamayan adam bu sene mi oynayacak

Hacı valla çok üzülürüm bu adama sene başında vitoria guimaraes maçında ulan bu sene oluyor dedim olmadı

Adam zaten kotu degildi ki.Guzel dribbling yapip top tasiyordu, yaninda guzel bir 10 numara ile iyi olurdu.

Bu sene topal da souza da görevini yapmadı diego eşek gibi koştu olan yine diegoya oldu.Kendi Defansına koşmaktan atağa gücü kalmadı adamın.Yine iyi 2 gol 5 asist.Çıktığı tüm maçlarda ya dos oynadı ya gö (göbek yani) yanında souza, arkada ise topal.

• Ziyech ismi geçiyor. Gelirse muazzam olur.
  • ennnes58 kullanıcısına yanıt
    Quintero çok inişli çıkışlı değil mi ? Gerçi bi anda herşeyi değiştirebiliyor ama yine de riske etmeye değmez diyorum. Ziyech ile aralarında pek bi fark yok sanırım aynı yaştalar zaten.
  • Diego gitse ve yerine kimse alınmasa bile inanın ki daha karda oluruz. Diego tamamen zarar. Mücadele ediyor olabilir çabalıyor olabilir ancak ondan beklenen asıl işleri yapmadıktan sonra işimize yaramaz. Çünkü aldığı ücret çok fazla. Umarım bir an önce gider de rahatlarız. Benim için Diego'nun gidişi en az iyi bir ofansif orta saha alınmış kadar iyi bir haber olur
  • 10 numeronuz Aatif beyler.
  • Dusuk profilli bir oyun kurucu alirsiniz en fazla ama buyuk ihtimal salih veya aatif oynar. Gecen sene fb son kursununu atti basaramadi onumuzdeki 3 sene kuculme doneminiz hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Atif sesu geldi oraya

Kardeş atıf kanat oyuncusu olarak geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

quote:

Atif sesu geldi oraya

Podolski de bize kanat diye gelmişti. Çok şey yapmamak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1R4C

Quintero çok inişli çıkışlı değil mi ? Gerçi bi anda herşeyi değiştirebiliyor ama yine de riske etmeye değmez diyorum. Ziyech ile aralarında pek bi fark yok sanırım aynı yaştalar zaten.

Hakim ziyech kim kardeşim neyine güvenip alacağız? Karavana atma şansımız mı var? Gidip üst düzey kendni kanıtlamış birini alamayacagmza göre en azından çıkış yeri porto olan saf yetenek ülkesi kolombiyadan birini almak bana göre daha mantıklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Dusuk profilli bir oyun kurucu alirsiniz en fazla ama buyuk ihtimal salih veya aatif oynar. Gecen sene fb son kursununu atti basaramadi onumuzdeki 3 sene kuculme doneminiz hayirli olsun.

Ooo mali işler müdürümüz gelmiş koçum siz kendinzle bizi karşılaştırmayın biz en oldugumuz 2011 de bütün futbolcularımız gitmişken bile mali olarak sizden daha iyiydik. Bizim taraftarımız her türlü mali duruma karşı gelir sen kafanı yorma.

Banane sizin mali durumunuzdan. Bu sene gorecez bakalim kimin mali durumu daha iyi. Sattigin kombine sayisi kac bu sene sattigin forma sayisi kac. Hangi mali durumdan bahsediyosun. Cokus donemi basladi fb de.

• quote:

Banane sizin mali durumunuzdan. Bu sene gorecez bakalim kimin mali durumu daha iyi. Sattigin kombine sayisi kac bu sene sattigin forma sayisi kac. Hangi mali durumdan bahsediyosun. Cokus donemi basladi fb de.

Gökten kemik yagardı birader işine bak sen. bu ulkede mali durumu en güclü takım hala biziz.

Mali durumun cok iyi oldugu icin ffp anlasmasi yaptin bonservissiz oyuncu pesinde kosuyosun ve nani yi satiyosun. Merakimdan soruyorum kac kombine sattin bu sene.

• quote:

Mali durumun cok iyi oldugu icin ffp anlasmasi yaptin bonservissiz oyuncu pesinde kosuyosun ve nani yi satiyosun. Merakimdan soruyorum kac kombine sattin bu sene.

Mali durumumuz size göre nispeten daha iyi. + olarak bonservizsiz oyuncu peşinde kosuyorsun diyosunda mali durumu en iyi olan takımlqr bile bunu ypıyor. Van der wiel avrupada üst düzey futbol oynamış bi oyuncu. Bedava almak transfer başarısıdır.

Naniyi satma nedeni suanda avrupa kupasında iyi işler yaptı+ yaşı ilerledi artık satıp para kazanmak gerekir+ istikrarsız bi oyuncu. her futbolcuyu değerini buldugunda satmak en mantıklı iştir.
    Kombine satışı yeni başladı suanda 29 unda basladı ve bi bilgim yok o konuda. Ancak bu zamana kadar olan kombine satış rakamlarına bakarsan bızım her alanda üstün oldugumuzu görürsün. Kartal yuvası gstore geçen seneye kadar zarar ederken fenerium her dönemi kar ile kapatıyordu. Biraz arştırma yapsan öğrenirsin. Sizde bu sene artış olması gayet normal çünkü uzun süre sonra gelen yeni stadyum + uzun süre sonra gelen şampiyonluk var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

quote:

Atif sesu geldi oraya

Podolski de bize kanat diye gelmişti. Çok şey yapmamak lazım

Aslında söylediğin de haklısın eğer diego'nun gitmesine rağmen! transfer yapmazlarsa (ki büyük mallık olur yine şampiyon olamayız zaten şansımız %30) Aatif oynar büyük ihitmal

• Atıf geldi. Diegoyu donunda sallar. Sezon gol ortalaması 12-13. Ayrıca asist de yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.