Şimdi Ara

Dies andreamda warior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dies andreamda Warior charımı dizdim sadece takılarım kaldı...Siz olsaydınız Takılar ne yapardınız Yeterli Bütçem var iron neck iron belt denilmedikçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakemon -- 31 Mart 2008; 16:03:57 >

• iron belt lik bütcen yoksa unut har dizmeyini dizersinde fazla iiyi dizemen
  • ben diesde ardrean warrıor dizicem aam morelim bzoulzdu belki parzda rastlıyorsundur Z3RO boyna item alım satımı yapıyorum d,esde feci roglar war
    iron setten aşagı kimse kurtarmaz diyo
  • pff be nedir bu

Dies
    Ares
    Xigenon
    Beramus
    Cypher

korkunuz bnde +7 raptor +7 citin set war dd bile yoq ama hiç sıkıntılı deilim hatta 3 tane citin war diesde olsun bn yinede ardream kasıcam dd yapıcam we 1 parca daha citin alıcam al sana anasının gözü gibi char bana yetio Valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: İrmak__Yagmur

pff be nedir bu

Dies
    Ares
    Xigenon
    Beramus
    Cypher

korkunuz bnde +7 raptor +7 citin set war dd bile yoq ama hiç sıkıntılı deilim hatta 3 tane citin war diesde olsun bn yinede ardream kasıcam dd yapıcam we 1 parca daha citin alıcam al sana anasının gözü gibi char bana yetio Valla

inş paranı np almaya harcamazzsın :)
  • yok meraklanma biras playerliği bildikten sonra bişe olmas
  • quote:

Orjinalden alıntı: manticor

quote:

Orjinalden alıntı: İrmak__Yagmur

pff be nedir bu

Dies
    Ares
    Xigenon
    Beramus
    Cypher

inş paranı np almaya harcamazzsın :)

cok doru sölüor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.