Şimdi Ara

DIES ARDREAM GÖRÜNTÜSÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hayatımda koxp kullanmadım, kullanandan da nefret ediyorum. Bu oyunu bu hale getirenlerin de, bu oyunu bu hale getirenlere yardım edenlerin de, koxp kullanan, herkesin emeklerini yiyenlerin de Allah bin belasını versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slauter

DIES ARDREAM GÖRÜNTÜSÜ

Hayatımda koxp kullanmadım, kullanandan da nefret ediyorum. Bu oyunu bu hale getirenlerin de, bu oyunu bu hale getirenlere yardım edenlerin de, koxp kullanan, herkesin emeklerini yiyenlerin de Allah bin belasını versin.

Amin.Sadece Dies değil tüm serverlar böyle
  • Doğar doğmaz ölmek çok iğrenç bir duygu. Kasıtlı olarak yapılıyor, bunu kimsenin görememesi imkansız.
  • Hocam en azindan ardreamda adam var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Hocam en azindan ardreamda adam var.

Evet... Ben oyun yöneticilerinden de bahsediyordum. Bu kadar kör olunmaz, bile bile körlük bu...
  • Haziranda girdim dies ardream e o zamanda boyleydi
  • C-east daha beter. Girdimi 2 party girip afk oluyorlar 1 saat çıkmıyorlar. Exp kasar gibi np kasıyorlar adi herifler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 19 Kasım 2011; 23:00:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koxp kullanana değilde koxpu kullandıttıranlara bela okumak lazım.
  • Arkadaşlar 2-3 ay öncesine göre oyunda herhangi bir değişiklik var mı ? Koxp kullananın daha da artması dışında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Arkadaşlar 2-3 ay öncesine göre oyunda herhangi bir değişiklik var mı ? Koxp kullananın daha da artması dışında.

pek bıse yok koxp dahada coştu, artık cash alanlara +9 ıtem umudu verıyorlar, hack olayları stabıl
  • Bundan 20 dakika sonra human tarafında görünen klan ekibi ile gelip aynı şeyi karuslara yapıyor.
    Np açlığı bunun adı. BDW chaos dönüşleri mutlaka oradalar. Hatta 6e' nin dediği gibi afk olup np kasıyorlar.
    İşin özü dedikleri gibi "burası ardream kospun yoksa hiç gelme"
  • ya arkadaslar exp kasarken neysede (bende exp kasarken yapıyordum bırakmadan önce) czde kendileri oynuyo gibi mi oluyor sade elektrikten zarar ediyorsun!!!
  • bak ben dies de oynuyorum andream da artık 5 morad 25 karus oldu moradlar birazdaha çogalmassa andreamı bırakmak zorun kalıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.