Şimdi Ara

Dies in 80 Zike (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cofusion

zikenin 80ni eziqin cenesini yorar

eheuhue
  • quest bug yaptığı gerekçesiile zike nin 5 lvl düşürüldüğünü duymuştum sanki ... nese burdan da görüleceği üzere azimle kasan taşı delior...
  • Quest buglarla 80 lvl olana ben 80 lvl demem hala eziq işte...
  • dikkatinizi çektimi bilmem ama resmi çeken kişide lvl 80 bu demek oluyorki o zikeden önce lvl 80 olmuş ilginç
  • İnternet üzerinde oyuncuların olduğu sevgili şövalye, biz, Zike'yi bu an kutlamayı almayı beğenecektik, Diez'de bir muharebe rahibi, onun parlak başarısı için Perşembe günü düzey 80'e vurmak için ilk oyuncu olmak için, 05 Ekim'de 5:20 PST'de!

Sert işin birçok uzun gününden sonra, ve meydan okumaları yıldırmak, Zike, şimdi ilktir, ve sadece USKO'de 80 oyuncuyu düzeltir. Lütfen Zike'nin harikulade başarısını kutlamakta bize katıl!

Türkçesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paptor_İsterim

İnternet üzerinde oyuncuların olduğu sevgili şövalye, biz, Zike'yi bu an kutlamayı almayı beğenecektik, Diez'de bir muharebe rahibi, onun parlak başarısı için Perşembe günü düzey 80'e vurmak için ilk oyuncu olmak için, 05 Ekim'de 5:20 PST'de!

Sert işin birçok uzun gününden sonra, ve meydan okumaları yıldırmak, Zike, şimdi ilktir, ve sadece USKO'de 80 oyuncuyu düzeltir. Lütfen Zike'nin harikulade başarısını kutlamakta bize katıl!

Türkçesi

Yaw şunları şöle pro çevirici gibi programlarla değil biraz daha düzelterek yazın kürtce yassan daha kolay okurum

• kardeş o 80 lwl olalı 1 yıl oldu sen daha uyu
  • YA SİZE NE ARKADAŞLAR ZİKEDEN ADAM KASMIŞ SİZ BURDA KONUŞURKEN SİZDE KASSAYDINIZ AHMET 80 OLMUŞ MEHMET 70 OLMUŞ DERLERDİ SİZİN HAKKINIZDA ALIMAYIN YANİ AMA GERÇEK BUNLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: erowerlord

quote:

Orjinalden alıntı: Paptor_İsterim

İnternet üzerinde oyuncuların olduğu sevgili şövalye, biz, Zike'yi bu an kutlamayı almayı beğenecektik, Diez'de bir muharebe rahibi, onun parlak başarısı için Perşembe günü düzey 80'e vurmak için ilk oyuncu olmak için, 05 Ekim'de 5:20 PST'de!

Türkçesi

Yaw şunları şöle pro çevirici gibi programlarla değil biraz daha düzelterek yazın kürtce yassan daha kolay okurum

www.hemencevir.com da Gir Ama Bilgisayar Desteklerse Çevirir Ve Çok Yoğun Oluyo

• bir duyum aldım ben zike bug olayından dolayı banlandı die ne kadar dogru bilmiom bilen var mı acaba?

• Zike de kunt da bannnnn

Hem de Ban Ban.... lvl 72 ye düştü name change scrolla kasıyor şimdi kimse bilmiyor kim zike diye

Ben bir forumda yazmıştım bu topic i ilk gördüğüm gün ve hergün düzenli sabahları k2 sitesine girer forumlara filan bakarım işyerinde...

Yazdığım şey şu idi : ZZiikeeleee adamın belasını.....

Öle Diesde hele fire drake ilk zamanları ve öncesinde kesinlikle ben 1 tek koxpçuya rastlamamıştım 1 yılda 63 lvl olabildim, gerçi 2 62 bir 61 daha char ve ikişer adet de +55 diğer serverlarda char kastım ama,,, Evil vizardlarda zikeye exp kastırmazlar adama, husy the türk ve onun cafesindekiler koxp kullanıyordu sadece ve banlandılar ya da yine gm ler torpil yapıp name change yaptılar ...

Kirli oyunlar oynayanların birgün başı yanıyor, kimse örnek almasın... Adam gibi oynasın herkes şu oyunu

Zike banlandı ve Kunt da ve en az 5 er lvl düşürüldü diğerleri Zike 72 ye düşürüldü eminm

_canleecanly_ , A_Fisherman , EnBabbaAlly2 bunlar imzam sayılsın..:xD

• adamlar nası kasıo anlamıorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: temo

adamlar nası kasıo anlamıorum:)

Kafaları Patlayana Kadar Yaww Ben Yazın Saat Gece 4 De Kadar oynardım Öğlenyin 1 De Kalkardım Sonra Aspirin İçerdim
  • daha once böle topic acılmıstı
  • hrealde senin internet çok yavaş 1 ay önce bastın şimdi mi açıldı??
  • arkadaslar zike gorew bugunu kullanarak 80 lwl oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cofusion

zikenin 80ni eziqin cenesini yorar

• bende kuntu ilk 80 olan die biliodum
  • Bugg Bence Bu Adam Bu Kadar Kssa Offf Bütün Bir Yaşantını alır:P
  • Sen kaç aydır foruma girmiyosun yaww?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.