border35- 45 yada 60 69 lewel arası kazanan exp ve kırmızı kutu alıyor.saatler 17:10 ve 02:!0 olmak üzere günde 2 defa kalluge den gidiliyor.koxp zaten wardı bildiğim kadarıyla sanırım koxp paralı xıgenında human bir priest war spedd hack war partdeki asaslardan hızlı kosuyor ismini unuttum simdi oyuna girince söylerim :)
dantenin dedigi gibi Koxp yuzunden Pk yapılmaz hal aldi1 !!!!!!
oyunun ve memberlarn sonu yaklaşacak cok az kaldi
yuh artık yaa
arkadaşım orda kapamışsın nerden bilelim adamın yakından sana 5li ok atmadını ????? adam 5 li de atmış 2 lide koxp olmaya bilir bu adamın elinde bıçakmı var uzaktanmı vuruyo sana__!!!!!! açık deil bence resimm !!!!!
pardon ozaman yatmistim elmoradin oralarda kaciodum DOL le
resmi o anda alamadim arkadan baktim kosa kosa yiyorum oklari
ama resimmi oldukten sonra
cektim orasi TOWn
ama resim acik degil tamamen dogru haklisin ozaman k Bakmayin :S
saten bu durumlari yasayanlar bilir
quote:
Orjinalden alıntı: TechN9ne
bu border neresi oluyor
35-45 lvllar ile 60-69 lvlların gittiği, saat olarak öğleden sonra 05:10 ile gece yarısından sonra 02:10'da olan, içeride 8'er kişilik 1 karus ve de 1 human partysinin mücadele ettiği, kazanana kırmızı kutu + Exp ile kaybedene kazanandan daha az exp verildiği bir yer.
Kazanmak için 30 dk içinde karşı tarafın monumentini kırmak ya da frank(kelime yanlış olabilir) olarak daha üstün olmak gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: AhmetKutluhan
border35- 45 yada 60 69 lewel arası kazanan exp ve kırmızı kutu alıyor.saatler 17:10 ve 02:!0 olmak üzere günde 2 defa kalluge den gidiliyor.koxp zaten wardı bildiğim kadarıyla sanırım koxp paralı xıgenında human bir priest war spedd hack war partdeki asaslardan hızlı kosuyor ismini unuttum simdi oyuna girince söylerim :)
Ardream'daki KingOnlayn İti olmasın ?
quote:
Orjinalden alıntı: One Step CLoser
quote:
Orjinalden alıntı: AhmetKutluhan
Ardream'daki KingOnlayn İti olmasın ?
evet o yaw bende HEALLENDBUUFF
adam sana yakından vurmuş sallamayalımartık uzaktan 5li ve 3lü ayrık gidiyor
quote:
Orjinalden alıntı: MrYzC
adam sana yakından vurmuş sallamayalımartık uzaktan 5li ve 3lü ayrık gidiyor
aynen adamı yiyemedin koxper diye hakeret etmeyemi çalışıyosun
adam sana yakından vurmuş sallamayalım artık uzaktan 5li ve 3lü ayrık gidiyor
Sallamadaki AMACIM ne olabilir Dikkat cekmekmi ? boşuna vaktimi konu acmakla geciricem pffff tamam salladim
Komik başka bişey demicem
ilgileriniz icin eyw.
Yakından Vurmuş sana Cunku Pot Basmıssın 5 li yedin zaman demekki Yakından uzaktan Yedigin zaman Hemen Ölmek İhtimalin vardiki bukadar cabuk 5 li yedini anlaman biraz zor varsa Kötü ama allahtan kalktı koxp düşünsenize eziq geliyo uzaktan size 5li sallıyo çok sinir bozucu
konu kapansin uzaktan 5li cakinca ARADA pot kullanamicam diye bir kural var :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme