bi dk kim kasıyo benim orc var bi tane canım sıkıldı dün açtım lwl 31 ama isterseniz humanda açarım
ya beyler bende d3 teyim lwl 40 warior human ım.benide kasarmısınız rica etsem ?çok iyi çalışırım haa
quote:
Orjinalden alıntı: numand
bi dk kim kasıyo benim orc var bi tane canım sıkıldı dün açtım lwl 31 ama isterseniz humanda açarım
töbe töbe cani gönülden herkes
slm arkadaslarım benim acilbi chara ihtiyacım war bildiginiz gibi siteden yeni sifre alınmıo sizin actıgınız we kullanmadıgınız sifreniz warmı acep yada oyunu bırakan arkadaslar sifrenizi bana werirmisiniz son olarak umut sen ocharı bana cüzzi bi miktarda satarmısın _???? pm atın yada msn den konusalım cuma (yarın ) saat öglenden aksama kadar onlineım msn: scorpionalp@hotmail.com simdi mail atabilirsiniz pls lütfennn
ben diesde human priest im bufferım şimdilik 1200 buff war bir lvl sonra 1500 olacak
eğer freeze kardeşim beni kasacaksan hani dedin ya buffer olursa ii olur
bende bufferım diye söyledim genelde d kaçta olursun oyundan ben sana pm atayım
sen bana atacaksan burdan at nolur yardım et çok çok lvl kasmam lasım we bana yardım edecek
hiç kimse yokk :(:((((
soulofanime ya da freeze diyim kardeş ben sana siteden pm attım bakarsan sewinirim
varım a.q sen beni yen knightı bırakırım a.q
quote:
Orjinalden alıntı: civ_civ
SEN DE LWL 64 SÜN DİE COŞTUN HAA WAR MI SIN ARENAYA ??
pelerin görevine gidecez gelsene bizle nedersin: lazımsın buff ver yeter tabi heal vvarmı
quote:
Orjinalden alıntı: hakan_c
ben diesde human priest im bufferım şimdilik 1200 buff war bir lvl sonra 1500 olacak
eğer freeze kardeşim beni kasacaksan hani dedin ya buffer olursa ii olur
bende bufferım diye söyledim genelde d kaçta olursun oyundan ben sana pm atayım
sen bana atacaksan burdan at nolur yardım et çok çok lvl kasmam lasım we bana yardım edecek
hiç kimse yokk :(:((((
Şuan kasarsan hemen buff/res yada heal açarım ok???
baba sen clanın adını söle oyunda ki nickin freeze demi ben seni bulurum genelde d1 demi olursun söle ona göre gireyim şimdiden çok teşekkürler sana
1200 buff war 960 da heal ama 60 olunca 1920 heal açmayacağım 300 ac açacağım
istersen bana msn adresin warsa wer daha rahat konuşuruz oyundan pm atıyorum yoksunda