Orclarda "HunterStrike" diye bi adam var geçen gün cz de şov yapıyodu
orc oldugum için orcları bilirim bunlarda 411 taurus ama o sorandan dönme zike wasabi z4 bide ben gerisi boşş ama diesdekiler cok yağcı 411 lufersonda fişek satıyo 4 m den millet alıyo adam pot parası ıckartıyo
evet ben de "HunterStrike" ı gördüm geçen zikeyle 2 si rebelde20 e dalıolardı çok çekişmeli geçti aq dalmadım sadece izledim ama rebelde20 nin healer ı yatırdılar önce sona kaçınılmaz son çok güzel 1 kapışmaydı keşke video ya çekseydim aq aq aq aq karaelf sen de dies de oynuosun di mi elinde elixir fln ama lvl in 60+ deil galiba(harpy de aynı partydeydik hiç nova atmadıydın da belki hatırlarsın dAscorpion) haksız mıyım?? ama şuan nasılsın onu bilemem tabii...bence hunterstrike da gelecegin 0000000'ı
quote:
Orjinalden alıntı: Rauldinho_7
HiAxiSheytan En ii asaslardan görürseniz town cekin bence
Yav be bizim arkadaş napmış öle. Şuan 59 ya o kadar napmış merak ettim bu akiam bi dies yapiyim... Bu arada bahsettiğin Orc dimi şimdi nick benzerliği olmasın belki başında sonunda birşey vardır
insan HiAxiSheytan CS alıo eline bazen 0000000 a benzer özellikler yapıo Benden sölemesi
batman e saygı beyler chin shell ve +8 raptor ile el morada girdi kimse kalmadı içerde
dAscorpion hatırladım seni sende baya sağlam adamsın ha yakında inşallah 60 olcam bende
quote:
Orjinalden alıntı: Rauldinho_7
insan HiAxiSheytan CS alıo eline bazen 0000000 a benzer özellikler yapıo Benden sölemesi
Evet dün akşam girip baktım orda o nicki kullanmıyomuş oyunda olmadığı için de o birinden özenüp mi aldı soramadım
MANDATOMBALA VAR BİR TANE
tr_traktör_tr varrrrrrrr
orclardan zike(priest), iCanBeYourHeroBaby(warrior), insanlardan cexit(warrior),HiAxiSheytaN(rogue), ZikE baba priesttir 1vs1 yaptık beni sadece %150 wurarak kesti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme