Şimdi Ara

DİESDEKİLER BAKIN (HUMMAN VE KARUS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Orclarda "HunterStrike" diye bi adam var geçen gün cz de şov yapıyodu
  • orc oldugum için orcları bilirim
    bunlarda
    411
    taurus ama o sorandan dönme
    zike
    wasabi
    z4
    bide ben
    gerisi boşş
    ama diesdekiler cok yağcı 411 lufersonda fişek satıyo 4 m den millet alıyo adam pot parası ıckartıyo
  • evet ben de "HunterStrike" ı gördüm geçen zikeyle 2 si rebelde20 e dalıolardı çok çekişmeli geçti aq dalmadım sadece izledim ama rebelde20 nin healer ı yatırdılar önce sona kaçınılmaz son çok güzel 1 kapışmaydı keşke video ya çekseydim aq aq aq aq karaelf sen de dies de oynuosun di mi elinde elixir fln ama lvl in 60+ deil galiba(harpy de aynı partydeydik hiç nova atmadıydın da belki hatırlarsın dAscorpion) haksız mıyım?? ama şuan nasılsın onu bilemem tabii...bence hunterstrike da gelecegin 0000000'ı

• quote:

Orjinalden alıntı: Rauldinho_7

HiAxiSheytan En ii asaslardan görürseniz town cekin bence

Yav be bizim arkadaş napmış öle. Şuan 59 ya o kadar napmış merak ettim bu akiam bi dies yapiyim... Bu arada bahsettiğin Orc dimi şimdi nick benzerliği olmasın belki başında sonunda birşey vardır
  • insan HiAxiSheytan CS alıo eline bazen 0000000 a benzer özellikler yapıo Benden sölemesi
  • batman e saygı beyler chin shell ve +8 raptor ile el morada girdi kimse kalmadı içerde
  • dAscorpion hatırladım seni sende baya sağlam adamsın ha yakında inşallah 60 olcam bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rauldinho_7

insan HiAxiSheytan CS alıo eline bazen 0000000 a benzer özellikler yapıo Benden sölemesi

Evet dün akşam girip baktım orda o nicki kullanmıyomuş oyunda olmadığı için de o birinden özenüp mi aldı soramadım
  • MANDATOMBALA VAR BİR TANE
  • tr_traktör_tr varrrrrrrr
  • orclardan zike(priest), iCanBeYourHeroBaby(warrior),
    insanlardan cexit(warrior),HiAxiSheytaN(rogue),
    ZikE baba priesttir 1vs1 yaptık beni sadece %150 wurarak kesti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.