Şimdi Ara

diesel saat almali mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diesel dz1523 modeline bayildim. Yarin almayi dusunuyorum.

440 tl fiyati.

edit: araştırmalarım sonucu disesel in mekanizmasının fossil groups tarafından üretildiğini öğrendim. seiko casio quartzlarıyla aynı makineler kullanılıyormuş. yani diesel in görüntüsüne para vermek gibi bir durum söz konusu değilmiş. daha geniş bilgisi olanlar yarına kadar fikrimi değiştirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sâki -- 21 Ekim 2012; 17:52:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sırf güzel göründüğü için içindeki mekanizması kalitesi toplasan 100 liralık mala 440 lira verebilecek durumda isen alınabilir elbette
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

sırf güzel göründüğü için içindeki mekanizması kalitesi toplasan 100 liralık mala 440 lira verebilecek durumda isen alınabilir elbette

Hocam peki fossil nasildir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sâki

quote:

sırf güzel göründüğü için içindeki mekanizması kalitesi toplasan 100 liralık mala 440 lira verebilecek durumda isen alınabilir elbette

güzeldir
    saat alacaksan işi saat yapmak olan firmalardan al (Seiko Fossil Tissot Orient Casio vs )
    moda/giyim/tasarım markaları sadece fason üretim yaptırır üzerine kendi amblemini basar genelde bu üretimi de çinde yaptırır (Armani Diesel Adidas vs vs)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sâki

quote:

güzeldir
    saat alacaksan işi saat yapmak olan firmalardan al (Seiko Fossil Tissot Orient Casio vs )
    moda/giyim/tasarım markaları sadece fason üretim yaptırır üzerine kendi amblemini basar genelde bu üretimi de çinde yaptırır (Armani Diesel Adidas vs vs)

Nefsime yenik dustum hocam galiba. Cunku tasarimi da onemli benim icin. İki saati de taktigimda diesel one cikiyor. Sizi de yordum. Kusura bakmayin.

Diesel hakkinda goruslerinizi belirtiniz, goren arkadaslar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.