Şimdi Ara

Diez Adreamim Gelecekteki Clanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla istediğiniz eleştiri yeapın ama size söyliyeyim adreamin gelecekteki en ii clanı StAngEr olacak herhalde Adream de ki ilk DM yi biz kestik :D g5 iz ama daha lvl olarak eziğiz ama ii ada alırız :D
    Üyelrin Sğlam Olanları
    C4rpedieM
    Come_10_baby
    MissDuty
    ___TroL___
    68burak68
    guatole
    LEMAA aklıma gelmio daha :D
    bi de arkadaslar bu clan cafe clan oluyor SeekandDestroy un alt clanıyız bi de sıkıldı aga clan pls lerden
    saygılar

• bi de Z clanı dagılmıs die duydum üzüldüm humanlarda birlik beraberlik gerekio
    bence Z clanın dagılmasının sebebi birbirlerini onceden tanımamalarıdır np ii itemler ii gel clana anlayısını atmamız lazım
  • BENCEDE ARKADAŞ ÇOK DOĞRU SÖLÜYO o clanın partysile başka bi party yarışamaz
  • hadilen biz kestik ilk dm yi ben orc um

adım = G0df47h3r =

ilk dm yi ben ve ark kestik kutudanda durandal düştü :D
    humanlara elveda
  • bide Humanlarda SAHRA war sağlamız 59 a kadar adama alıoruz hep clan party deli kasıoruz
  • vay be ilk dm yi siz kestiniz ha helal olsun size ne diyyeim helal
    ulen ne akla hizme ilk kestik diyorsunuz ben dm lerle çok cebelleştim eskiden estlandda kesiyorudm dm sonra estlan lvl yukseltilince ben daha fire drakenin ilk günü ben kestim ex 'e de yattım yatmadım dgeil orclar yuzunden ama llütfen daha detaylı sallayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lowe_uk

vay be ilk dm yi siz kestiniz ha helal olsun size ne diyyeim helal
    ulen ne akla hizme ilk kestik diyorsunuz ben dm lerle çok cebelleştim eskiden estlandda kesiyorudm dm sonra estlan lvl yukseltilince ben daha fire drakenin ilk günü ben kestim ex 'e de yattım yatmadım dgeil orclar yuzunden ama llütfen daha detaylı sallayın...

senin itemler sağlam arkanda ben olsam kesersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endoplazmik Retikulum -- 29 Ağustos 2006; 13:06:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MaMaKeR 80 LvL rogue OLYMPIA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum sanırım sen 1920 heal sın bu akşamda keselim diyecegim sana uyarsa eger ama orcların durumuna baglı eger köyden çıkamıyorlarsa yaarız bişiler :D
    pm atarsın
    Nick:Lowe_uk
  • 1920 yok ama buluruz bi 1920 ci ben SpN belki hatırlarsın
  • sacma sapan bi topic ban
  • Z clanını bozdum suan ama gelecekte tekrar kurucam eskisindende ii olcak haberiniz olsn buarada geleceğin en ii ardream clanı(!) sizlede bi clan macı yapmak isterim gelecekte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cancer_TECH

Z clanını bozdum suan ama gelecekte tekrar kurucam eskisindende ii olcak haberiniz olsn buarada geleceğin en ii ardream clanı(!) sizlede bi clan macı yapmak isterim gelecekte

İNŞALLAH bi 59 olalım ama senin salm oldugunu biliorum lvl düşük suan

bi de dm meselesi fazla onemli deil ole zanlediodum cunku gormdim hiç kesen bide yukarda yazan arkadas için ben bi iddia ortaya attım sacma topic se okuma yani

• quote:

Orjinalden alıntı: NoMércy

bide Humanlarda SAHRA war sağlamız 59 a kadar adama alıoruz hep clan party deli kasıoruz

evt sizin asaslarınız saglam yeni transfer evil_boy ile evil_junior ile daha da saglam oldunuz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

sacma sapan bi topic ban

+ mesaj
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.