Şimdi Ara

DİEZ in humanları yardıma ihtiyacı olan baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diezde clan para lvl kasma konusunda elimden geldii kadar yardım etmeye calışıcam yanlız cok şey istemezseniz sewinirm

• diesde adamım yok ama yeni çar açsam lwl 50 yaparmısın
  • Iron Impact'ı al yeter ^^

DİEZ in humanları yardıma ihtiyacı olan baksın

10 GB Diyorum
  • Ben Okdr Çok Bişi İstemicem +50 Charım WAr Diesde Human Soyuldu Şifresini Deiştirdim AMa Hiç Birşey Yoq Rogue İÇin +1 Full Fp Bulabilirsen Sevinirim Elimede 1 Tane s.b +7 war sende 1 tane s.b +7 bulursan sevinirim
  • helboys sana fp setten once suan onlinesan d2deyim gel +5 chitin gorewini yapıım sonra gder basarım sb
    oyundaysam pm at d2 Venom_TECH
  • cancer banada 24 mıl.lazım r-skıl yaptıcamda yardım edermsıın 13 mıl acık varda
  • ahha banad a+7 ib lazım reverse ben basarım :D +7 ib yada alıcak parayı verirsen moradona anıtını dikerim LOLZ
  • elimden geldii kadar dedim suan sadece 5mim war yakında yuklu miktarda olcak ozman reskil parasıda werrm ib parsıda ama şimdilik sadece kucuk caplı yardımlar yapıorum
  • yeni bi çar açsam kasarmısın???
  • beramusta olsaydı kasardık ama sen diezdesin :(
  • ßende +7 reverse miraqe daqqer aLdım ama skill sıfırlicak param yok help me pliss xD
  • arkadaşlar 2hafta sabredin elime para gecicek yaparım elimden geldii kadar yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cancer_TECH

helboys sana fp setten once suan onlinesan d2deyim gel +5 chitin gorewini yapıım sonra gder basarım sb
    oyundaysam pm at d2 Venom_TECH

clan clan dıe pesımde dolanıodun la :D:ASD:asD.
  • ben senden hiç clan istemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cancer_TECH

ben senden hiç clan istemedim

:D clana gel dıdın emme
  • clana al dedin aldım sora cıktın ertesi gun clanın grade dusmesin sanada ayıb oldu istersen al sen blirsn dedin aldım bugnde gne cıktın clandan pm attım yeni clanmı kurdun gne dedim sonuc olarak snden clana gelmeni istemedim ama gelmek istersen problem diil bnm için herzaman soluorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.