beyler diezin gmsi kadar güzel bi gm varmı 1 haftadır hiç durmuyor banlar dün banlamayı bırak daha değişik bi yazı yazıyordu accuontmuu ne silinmişş dünde en az 150 kişi banladı süpersin diez gmsi hiç durmuyor bravoooo
ss e gerek yok doğru söylüyo günde en az 100 kişi banlanıyo
2 gun önce dies in gm ı (sullimo) arkadaşın lvl 72 asas ı banladı bıçakla kecon keserken kendisiyle konuştum ve bi yanlış anlama olduğunu soyledim,neyseki banı açtı 10 dakka içinde
valla sullimo ve :saphry: sağlam çalışaya başladı.çarı gittim kutu bir köşeye bıraktım shoot felan kapadım bir geldim soldaki yukarıya kadar ban dolu çok sevinçliyim heryer boşalıyor ayrıca serverlar azalıyor oynayanlar.
harbiden ole beni banlicak diye korkuyorum gerci hile kullanmiyorum ama bizim arkadas kim vurduya gitmisti
her girdigimde oyuna en az 20 kisi anlaniyo
her zaman böle gmler çalışsa oyun ne güzel olur bea
jpko da gm ler banlayamıyo hapise atabiliyo ceza veriyo
KESKE CYPERDADA OLSA :(
quote:
Orjinalden alıntı: crazy_man18
her zaman böle gmler çalışsa oyun ne güzel olur bea
az önce bi adma benim partime ks yaptı ve küfür etti gm geldi ve banladı :) nasıl oldu bende anlamadım süper açlsııyo bu gm
quote:
Orjinalden alıntı: sado1z
KESKE CYPERDADA OLSA :(
ewet
sabahdan beri o1deiim 1 kişi bile banlanmadı
Diez in gm sini çok takdir ediyorum bende gördüm arkadaş oyunda iken gerçekden asayiş berkemal
Ama edana da
abi edananın gm ini görsenizz adam 7 gün 24 saat uyuyoo. heryer kosp millet townda ex bugg yapcakk pm atsın yazıoo.edanada haftada 2 kişi banlanıoo onlarda küfür edioo heralde. bizde düzgün gm istiooruz ya.çarşı knightta hileyede karşı!