Şimdi Ara

DİEZDE HUMANLARIN KRALI BUYRUN BAKIN... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla malezya yı bılmıom ama bence uskoda 74e kadar kasmak ıcın yanı bılemıcem f9 devılın (ares 70lwl warıor galıba yanlısım varsa bılen arkadaslar duzeltsın gucenmem) (characterın) sabınden dahada hayattan bezmıs olması lazım kesınlıkle
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KoMüNiSt_

SİZ BU SERVER ÜN YAPMIŞINIZ AMA BİZ NAPAK YAUW
    SİZ NP TRANSFERİ YAPMIYOSUNUZ O İİ YOKSA NP TRANSFERİ SUÇYA
    BU ARADA SENİN NP KAÇ YAUW?

Np transferi bizde yok sanırım serverda yok gibi bugüne kadar bir kere rastladım nasıl oldu anlamadım aynı adam aynı kişiyi aynı anda 7 defa öldürdü,araya baska hiçbir isim girmeden,hatta foto çektim ama unuttum fotoyu silindi gitti...Baska türlüde transfer nasıl yapıyorlar bilmiyorum ihtiyacım yok zaten...
  • valla geçende yoshimitsu_tr vardı o banlandı su bizim insanlarda illiadan da banlansa fena olmaz adam günde 20-30defa chilekesh'i kesio
  • chilekeshi tanıyorum ben vay sahtekar bayağdır gözükmüyordu oyunda kendi üstündeki np leri o chara atıyolar demek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeDiKuLeLi

chilekeshi tanıyorum ben vay sahtekar bayağdır gözükmüyordu oyunda kendi üstündeki np leri o chara atıyolar demek...bu söylediğini ileticem saol...

sorry :D yanlış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeDiKuLeLi -- 3 Kasım 2005, 22:59:22 >
  • :D nasıda düzletirmiş :P
  • Bugün bu hatayı 2 defa yaptım değiştirirken alıntı yapıyom görmeden,ramazan bitti dengem bozuldu özür dilerim arkadaslar :D
  • quote:

Bugün bu hatayı 2 defa yaptım değiştirirken alıntı yapıyom görmeden,ramazan bitti dengem bozuldu özür dilerim arkadaslar :D

heuaheaua orucsuzluk basısna vurmus buunun...saka maka karustan bi sürü arkadas var deli olcam ya artık kime dalsam pm'den msn'de mesaj atıolar
  • ßizim server da np transferi yapılması biraz zor , çünkü yeni admin baya bu konularla ilgilenıyor hatta ben bi yerden duymusdum adamın nıckınde 2 tane ii var dıye adamı banlamıs :D:D:D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _KoMüNiSt_

SİZ BU SERVER ÜN YAPMIŞINIZ AMA BİZ NAPAK YAUW
    SİZ NP TRANSFERİ YAPMIYOSUNUZ O İİ YOKSA NP TRANSFERİ SUÇYA
    BU ARADA SENİN NP KAÇ YAUW?

Np transferi bizde yok sanırım serverda yok gibi bugüne kadar bir kere rastladım nasıl oldu anlamadım aynı adam aynı kişiyi aynı anda 7 defa öldürdü,araya baska hiçbir isim girmeden,hatta foto çektim ama unuttum fotoyu silindi gitti...Baska türlüde transfer nasıl yapıyorlar bilmiyorum ihtiyacım yok zaten...

bu olay dies de mi oldu

fotoyu gönderirsen sevinirim

• fotonun olmadığını belirttim zaten allah allah
  • la bu dıez ama ucmus
  • ya aresde XxtaurusxX diye birini gördüm acaba aynı kişilermi.. o da warrior raptor +8 shell melli bişey
  • SENİN NP KAÇ YEDİKULELİ.
  • yaw yedikuleli o resimlerde sana paso vuruyolar ama sen nie vutmuyon sürekli heal pot basıyosun orda haa bide seni diezde czde gördüm sanki clanın yoktu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

SENİN NP KAÇ YEDİKULELİ.

136500 şu anki np / diğer arkadasada cvp veriyorum manyak olana :D geçenlerde clanı patlatıp tekrar kurduk o zaman görmüş olabilirsin,resim olayına gelincede orda işin makarasındayız vursam birbirimizi yeriz :D pot basmassam baskaları gelip orayı basıyor tek vuruşta alırlar beni :D saygılar...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

SENİN NP KAÇ YEDİKULELİ.

136500 şu anki np / diğer arkadasada cvp veriyorum manyak olana :D geçenlerde clanı patlatıp tekrar kurduk o zaman görmüş olabilirsin,resim olayına gelincede orda işin makarasındayız vursam birbirimizi yeriz :D pot basmassam baskaları gelip orayı basıyor tek vuruşta alırlar beni :D saygılar...

o baba sen işi baya ilerlet mişin bi gün cz de beni party ne alda bana da np kasıtırın yauw
    1k np var bende

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: HERYPOTTER

hakikatten ne bakınıyonn indirr adamlarıı ole bekliyon yanında .
    konuşuyon olee

Birini indiriyim diğer 7 taneyi ne yapcan onlarda parçalasın beni dimi euehuehueh
  • quote:

Birini indiriyim diğer 7 taneyi ne yapcan onlarda parçalasın beni dimi euehuehueh

oo bakıorumda aga sen aşmışın olayı yedikuleli.. sen bu kadar np yi savaşlardamı aldın yoksa cz demi np kastın bunu bi aydınlatırsan sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.