Şimdi Ara

::::Diezdekiler CHarim HACklendi Diablo0o0:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim 62 lwl priest vardi adam eskısehirdeymiş tanıyan bilen falan vardir diye dedim 62 kasmak nasil 62 lwl olan bilir bilenler Yazsın plssss... Bu Charlari HAckleyenlerin !!1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnik -- 27 Mayıs 2006; 21:49:08 >

• Geçmiş olsun kardeş ALAH kimsenın başına wermesın !Emege saygızızları lıyalım
  • evlat acısı evlat
  • kardeş sana geçmiş olsun dıorum onların da ......... dıorum sadece nokta ile gecmek ıstıorum ban yemeyelım dıe emek hırsızlarına
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnik

beyler benim 62 lwl priest vardi adam eskısehirdeymiş tanıyan bilen falan vardir diye dedim 62 kasmak nasil 62 lwl olan bilir bilenler Yazsın plssss... Bu Charlari HAckleyenlerin !!1

nasıl oldu trademı yaptın
    cafedenmı oynuyosun
    msn olayı falanmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

quote:

Orjinalden alıntı: cnik

beyler benim 62 lwl priest vardi adam eskısehirdeymiş tanıyan bilen falan vardir diye dedim 62 kasmak nasil 62 lwl olan bilir bilenler Yazsın plssss... Bu Charlari HAckleyenlerin !!1

nasıl oldu trademı yaptın
    cafedenmı oynuyosun
    msn olayı falanmı

bende meraq ettim baq nasıl hacklendin ?

• geçmiş olsun
  • . pardon yanlıs attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 28 Mayıs 2006; 2:18:15 >
  • ozaman yorumyok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l4mifl -- 28 Mayıs 2006; 2:20:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.