Şimdi Ara

Diggro DI04 Plus Akıllı Saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://tr.gearbest.com/smart-watches/pp_009897671016.html?wid=1451296

En ucuz aliexpress'de 122 liraya bulabildim. Gearbest'de 89 lira ve puanlarınızı da kullanabiliyorsunuz.

Uzun pil ömrü, çelik kayış ve markalı olmasından ötürü tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 6 Ocak 2019; 9:11:51 >

• Sepete atmadan 89.72 TL olarak görünüyor. Diğer depoyu seçersek şayet kordon değişimi vb mümkün mü bunun? Evde 2-3 tane var bu tarz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 6 Ocak 2019; 8:58:47 >
  • Pimli yapısı olduğu için uygun ölçüde kordon ile kolayca değiştirebilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 6 Ocak 2019; 9:13:41 >
  • Akıllı adam lazım bu akıllı saati çözecek. Bu akıllı saat pek akıllı durmuyor.
  • "2. Şarja gerek yok

Düğme pili doğrudan şarj olmadan değiştirin, daha uzun kullanın."

İncelemeye devam edemedim şu ifadeyi okuyunca. Şarja gerek yok ile şarj özelliği yok demek başka başka şeyler. Güneş enerjili bir şeyler koyarsın da şarja gerek yok dersin kendiliğinden şarj oluyor diye. Sözün fotoşopu olmuş bu anlatım.
  • Saatin pilini bitince değiştirmeniz gerekiyor.

Pil ömrü kullanıma göre 8 - 12 ay.
  • Tam bir Akıllı Saat sayılmaz, klasik analog bir saat ile akıllı bileklik melezi bir ürün bence.
    İlgisini çekenlere birşey diyemem, bana hitap etmedi.
    Paylaşım için teşekkürler, yeni bir akıllı saat segmenti öğrenmiş oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alideki şu mağazada fiyatı bayağı düştü ama kalın ve ağır bir saat gibi haberin olsun.
    US $8.96 70%OFF | Diggro DI04 Plus Smart Watch Waterproof 5ATM With Clock Pointer Pedometer Message Reminder for Android IOS As EX18
    aliexpress.com
    US $29.86 |Diggro DI04 Plus Smart Watch Waterproof 5ATM With Clock Pointer Pedometer Message Reminder for Android IOS As EX18-in Smart Wristbands from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/chjKG1Ao

• quote:

Orijinalden alıntı: alimurat07

Alideki şu mağazada fiyatı bayağı düştü ama kalın ve ağır bir saat gibi haberin olsun.
    US $8.96 70%OFF | Diggro DI04 Plus Smart Watch Waterproof 5ATM With Clock Pointer Pedometer Message Reminder for Android IOS As EX18
    aliexpress.com
    US $29.86 |Diggro DI04 Plus Smart Watch Waterproof 5ATM With Clock Pointer Pedometer Message Reminder for Android IOS As EX18-in Smart Wristbands from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/chjKG1Ao
    Bu fiyata gerçekten harika bir saat, plastik kordonlu modelleri tercih edin. Metal acıtıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.