Şimdi Ara

DIGIMOD 1500 2-Channel Power Amplifier Module.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resmi görünen bu cihaz nasıl bu kadar güçlü olabiliyor?POWERSOFT/ DIGIMOD 1500
    2-Channel Power Amplifier Module.... Adam buna pro kabinler filan bağlamış, bunu Türkiye'de bulmak, veya buna benzer aynı tip cihaz bulmak mümkün mü?  DIGIMOD 1500 2-Channel Power Amplifier Module.
    Youtube'da bunun bir örneği var, bu kadar kuvvetli pro kabini bu nasıl besleyebiliyor, 1,5 kg bir cihaz bu... buradan bakabilirsiniz....https://www.youtube.com/watch?v=tvLSps3Iz1w teşekkür ederim.

• Trde digam amfiler satiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xe34 kullanıcısına yanıt
    "Trde" ne demek?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adonis Mrc -- 24 Mayıs 2016; 18:06:40 >
  • Adonis Mrc A kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de

• Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum.... ben bu kadar ufak bir amfinin nasıl bu kadar güçlü olabildiğini soruyorum, mesela bu cihaz en düşük 190 watt veriyor, yada öyle iddia ediyor. Ben Pioneer SX-1080 Receiver kullanıyordum, 22 kg ağırlığı 2x130 Watt güçü vardı.
    ve neredeyse kavun büyüklüğünde bir trafosu vardı... halbuki bu 1,5 kg ve verdiği güç seçenekleri biraz şaşırtıcı....
    Attığınız amfi d sınıfı bir amfi. Kaliteden ödün verir ama a sınıfına göre daha verimlidir. Yani ev amfisi ile aynı kulvarda değil

70 li yılların Pioneer Sx1080 ile yeni amplifikatörleri karşılaştırmanız anlamsız . Gelişen teknoloji ile SMD devre elemanları ve 4 tane büyük transistörün küçük bir entegre içine sığdırılması sonucu bunların köprü bağlanıp daha güçlü çıkışlar elde etmek ayrıca D Class veya T class amplifikatörlerin daha az elemanla daha çok güç sunması ,besleme geriliminin elin yarısı kadar smps güç kaynaklarına yerini bırakması sonucu çok büyük güçler elde etmek çok kolay .
    Elinizdeki 1080 nin kıymetini bilin , bu tür avuç içi ampliler kullandığınız receiver in yanına yaklaşamazlar .
    herşey Watt demek değildir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Piey loudspeaker sistem amfileri uretiyor suan bildigim mcs ve fane powerlarini yapiyor ayrica powersoft digam adiyla daha cok biliniyor. Dinleme inceleme firsatim bircok kez oldu muthis guc ve teknolojiye sahip cihazlar sonuc olarak pioneerle kategorileri cok farkli
    Bu mesaja eklenen görseller:

DIGIMOD 1500 2-Channel Power Amplifier Module. DIGIMOD 1500 2-Channel Power Amplifier Module.

• Ayrıca grammy odullerinde ve bir cok buyuk org kullaniyorlar bu cihazlari yani o abarti gibi gozuken degerler tamamen gercek :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

• elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkürler, biz biraz gerilerde kaldık ve çok ızun bir süre bu işlerden uzaklaştık, eski cihazları çok kullandık zamanında, o eski cihazların üst modellerindeki kalite estetik ve güç yapısı şimdiki A Class cihazların dışında yok gibi, zaten onları alma şansımız hiç yok, ben bu ufak amfinin nasıl olup da böyle büyük bir iş yaptığına şaşırdım yanlızca, abartı zannetim yani. Eskiden beri bizim kafamızda oluşan cihaz anlayışı esaslı bir ağırlık, büyük bir trafo, tabak kadar büyük soğutucular, yumruk kadar büyük kondansatörler filan idi, demek ki devran değişmiş, cevaplar doyurucuydu..... hepinize teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.