mihira ya girdim etrafa saldıramadım antyle girdim daha rahat hem digiyi 18 lvl kastım hem kokomon yakaladım
quote:
Orijinalden alıntı: shadow_baba
mihira ya girdim etrafa saldıramadım antyle girdim daha rahat hem digiyi 18 lvl kastım hem kokomon yakaladım
Mihira'ya gel bence.Etrafa saldıramadım derken neyi kastettin anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Arch Enemy`
quote:
metin2 gibi bi oyunmu zannettin ? Ayarlardan Serbest yapıp herif NPC den pot alırken bi Hamle sora bi Kılıç Çevirme, hala yatmadıysa bide 3 Yönlü bitti
anlamadınız sağ tıkladımda altta saldıramazsınız yazıyordu
quote:
anlamadınız sağ tıkladımda altta saldıramazsınız yazıyordu
O bir 'Bug' idi.Artık çözüldü.Sadece dün bir ara ortaya çıktı gerçekten sinir bozucu bir şeydi.İstersen Mihira'dan başlayabilirsin rahatlıkla.
@NBA Dediğin kişi ilk kez oynamıyor bu oyunu.He bu arada çok coolsun çok güldüm sağol.
sağol belki Mihira'ya gelirim
quote:
Orijinalden alıntı: NBA01
quote:
Orijinalden alıntı: Arch Enemy`
quote:
metin2 gibi bi oyunmu zannettin ? Ayarlardan Serbest yapıp herif NPC den pot alırken bi Hamle sora bi Kılıç Çevirme, hala yatmadıysa bide 3 Yönlü bitti
Oyunda yeni olduğunu her zaman göstermek zorundamısın Shadow_baba eski oyunculardan senden iyi bilir bu oyunu.Metin2 de baya zaman geçirdiğin aşikar bence yaşıtlarının olduğu yere dönmek senin için en iyisi.
Nickleriniz Nedir Ben Yeni Başladım Nick:BlueLight Alabilirmisiniz Guilde
quote:
Orijinalden alıntı: xXxBlueLighTxXx
Nickleriniz Nedir Ben Yeni Başladım Nick:BlueLight Alabilirmisiniz Guilde
Klana hoşgeldin
arkadaşlar ben yeniyim en güncel başlık bu diye buraya yazmak istedim acaba majirada oynayan varmı bi 25 lwl agumonum bide 23 lwl guilmonum var yardım edebilicek varmı acaba ?
kalana gele bilrmiyim 25lvl tamer ve 23 lvl iki digi. tamer ismi servet66
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme