Şimdi Ara

Digimon Battle Online Buluşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Digimon Battle Onlinede Bir Buluşma Yapalım Diyorum Hem Bildiklerimizi Paylaşırız...
    Mesela Diyorumki Time Villagede Buluşalım...
    17 Mayıs 2010/Saat:14:10 Gibi Buluşuruz Türkler Olarak Parti Düzenleriz...
    Bence Çok Güzel Olabilir Yüksek Leveller Yeni Başlayanlara Yardım Eder Fakat Ben Antyla Serverındayım Ancak Oradakiler Gelebilir...

NOT:ANTYLA SERVERINDAKİLER İÇİN...

• Antyla'da bir tek Onur (Dead or Alive) vardı sanırsam
  • Siz hangi bölümde oynuyosunuz ?
  • herkez mihirada
  • parti filan kuruyo musunuz hani gelsem kasar mısınız dicem ama çok uğraştım burdakiyle xD
  • kardeş 29 level digimonum var elimden geldigince yardimci olurum Oyundaki nickim kado
  • Çok Saol Ama Vazgeçtim Ben Kendi Yerimde Kalıyım... :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Knight Online Europe
    13 yıl önce açıldı
    Ultima Online Server Listesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hesabında bulunanları söylermisin.Kısa bir sürede aynılarını yapabilecek isen mihiraya gel çünkü herkes mihiradayken antyla oynamak saçma olur.
  • Digimonlarım

Renamon(25)
    Gabumon(21)
    Agumon(21)
    Patamon(19)

Üstümdede Bi Ton Elbise Oldu :) Boşuna Bırakmıyım Yani :)
  • Elbiselerin bir çoğu 1k için NPC'e sattığımız elbiselerdir tahminimce Levellerine gelince, sadece MIB görevleriyle bir günde rahat 36 level yapabilirim. 2-3 günde ise 4 tane digimon yakalayabilirim. Pek birşey yapmamışsın yani.
  • Üzerimdeki elbiseler mystery boxtan çıktı ve bence güzeller :) birde sen profesyonelsin ben daha yeni başladım ve yeni başlayan birine göre iyiyim sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Elbiselerin bir çoğu 1k için NPC'e sattığımız elbiselerdir tahminimce Levellerine gelince, sadece MIB görevleriyle bir günde rahat 36 level yapabilirim. 2-3 günde ise 4 tane digimon yakalayabilirim. Pek birşey yapmamışsın yani.

Burak çocuk iyi yani benim ilk hallerime bakılırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flamerit -- 20 Mayıs 2010; 8:48:08 >
  • Hocam çok zaman geçmiş ben bu oyunda yeni sayılırım ama çoğu türk gördüm en azından 5tane filan bence 1tane daha buluşma yapalım daha iyi olur bence şimdiden teşekkürler

bide yeni gelen arkadaşlarımızı kasa bilirim
    agumon(26)
    guilmon(31)
    tokomon(23)

Herkeze yardım ede bilirim arkadaşlar!!!!!! ^_^

Server=Mihira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueberet00 -- 21 Haziran 2010; 23:49:39 >

• Netsiz nasıl yakalıyorsunuz anlamıyorum.Geçen 1 saat nyramon denedim gelmedi kafayı yiyordum.
  • Yakaladın Ya Sonunda Sen Ona Bak
  • S.A BAYANLAR BAYLAR BEN YENİ KATILDIM BENDE ANTYLA SEVERİNDE OYNUYORUM
  • mihiradayız
  • Web oyunları kısmındayız ama bu dowland edilio:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.