Şimdi Ara

digimon huge update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gündür oyun kapalı ne zaman açılcanı bilen biri var mı ve oyunda ne yenilikler olcak bilgilendirirseniz sevinirim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 16 Nisan 2010; 18:09:00 >

• oyun 2 gündür açık zaten hiç kapanmadı konu kirliliği yapıp durmayın lutfen!!
  • ama ben giremiyorum:S:S under maintenance diyo ben digimon battledan bahsediyorum
  • bende battleden bahsediyorum.
  • Konu kirliliğiyle ne alakası var arkadaşım adam sorununu anlatmış işte.Eren oyun açık sanırım senin oyunda var problem bi tekrar kur istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

Konu kirliliğiyle ne alakası var arkadaşım adam sorununu anlatmış işte.Eren oyun açık sanırım senin oyunda var problem bi tekrar kur istersen.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroxonline

arkadaşlar 2 gündür oyun kapalı ne zaman açılcanı bilen biri var mı ve oyunda ne yenilikler olcak bilgilendirirseniz sevinirim:)

adam sorununu anlatmamıski oyun kapalı demiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kirlilik olduğunu düşünüyorsan şikayet edersin arkadaşım illa her konuya mesaj atmak zorunda değilsin asıl kirliliği sen yapıyorsun.
  • yani ben hariç herkez oyunda mı şu an bende 2 gündür açılmasını bekliyorum oyunun:(
  • herkes burda sen nerdesin
    baştan kur oyunu bence
  • internet hızı 20 bile dil nasıl oynicam tekrar oyunu ya server bakımda niye diyo anlamadım daa 2 gün önce oynuodum:/
  • quote:

Kirlilik olduğunu düşünüyorsan şikayet edersin arkadaşım illa her konuya mesaj atmak zorunda değilsin asıl kirliliği sen yapıyorsun.

burası bi forum ve isteğim konuyada mesaj atma özgürlüğüne sahibim bu seni ne ilgilendirir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

quote:

Kirlilik olduğunu düşünüyorsan şikayet edersin arkadaşım illa her konuya mesaj atmak zorunda değilsin asıl kirliliği sen yapıyorsun.

burası bi forum ve isteğim konuyada mesaj atma özgürlüğüne sahibim bu seni ne ilgilendirir?

O da istediği konuyu açma hakkına sahiptir o zaman.Of tamam tartışmıycam artık ister sus otur ister debelen tek başına.
  • en baştan indiriyorum bu yavaş int hızı ile yarın akşama anca iner ya:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.