Şimdi Ara

Digimon Masters global yeni haberler..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler şunu söyliyeyim son kontrolleri yapıyorlarmış oyunu joymax yada wemade almış ama sanırım joymax almış normal silkroad üyeliği ile girilebilirmiş tam anlamadım ama wemade almışsa dbo üyeliğiyle.

oyun gereksinimleri şunlar olacakmış:
    Intel Pentium III 400 MHz + işlemci / / 256MB RAM
    8 MB Ekran Kartı veya daha iyi / / Ses Kartı (herhangi)
    Gerekli Internet Bağlantısı / / DirectX 9.0c
    4 GB Sabit Disk Alanı

ve oyun açıldığında şu digiler yakalanabilicekmiş (oluşturulabilecekmiş) :

PawnChessmon (Beyaz)
    Gabumon
    Veemon
    Guilmon
    Biyomon

oyunun başlangıç digileri yine aynı tabiki ama oyun beata olacağı için digimon masters koredeki yeni digiler yeni mapler olmayacak zamanla ekleyeceklermiş aynı dbodaki gibi çok heycanlı olacak gbi joymaxta açıklanırsa oyunun açıldığı gün 10,000'i geçik bir kitle olabilir. son kontroller varmış haftaya yeni bir açıklama gelicekmiş herkez heyecanla bekliyor bu arada oyun açıldığında falan lütfen kimse konu açmasın digimon masters global açıldı gbi veya rehber gibi ben bu haberi dh digimona duyurdum gerekli rehberi ve haberi ben duyuracağım hergün takipçisiyim ayrıca oyun için ayrı bir msn grubu açacağım oradan yardımda bulunacağız bu oyunu dhde en iyi bilen kişilerde biriyim sheva33te yardım ederse sevinirim oda göz ardı edilecek biri değildir keenan betada olmayacak sonradan gelicek ayrıca :www.digimonmasters.com'a göz atarsanız yeni bir map geliyor gözlerim parladı diyebilirim açıkcası çok güzel aynı silkroaddaki gibi labirentte dolaşıyosun falan harika bişey oyunun ilerleyen safhalarında oda eklenecektir gerekli kelimeler çevrilince söyleyeceklerim bu kadar dediğim gbi dh digimona lütfen bu oyunla ilgili konu açmayınız ben bir konu açıp 2000'in üstünde okunmuşsam bu görev yine bana aittir sorularınız olursa yardımcı olabilirim oyunun bu yıl yada bu yaz çıkacağı %90 söyleyeceklerim bu kadar sağlıcakla kalın.

• ahmet sheva33 eski charım benim msne gel konuşalım stersen yardım ederim elimden geldiği kadar ama üni sınavı nedeni ile belki azcık aksar ama girerim ve rehber yapımı oyun anlatımı vs yardım edebilirim sanırım oyunu forumda en iyi bilen kişiyim belki başkaları da vardır.
  • oyun cıkar cıkmaz haber yollaman dilegiyle
  • inşallah :D
  • benim 4 lüm hazır
    Veemon-Guilmon-Gabumon-Agumon
  • Bundada evrimleri itemle açıcaksak işimiz var
  • inşallah 1 evo ister de fiyatlari yükselir yoksa işimiz zor CASH sız :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk olarak oyuna para yatırabilecekmiyiz ? birde kaç server olcakmış oyun açıldığı gibi paramparça olmayalım
  • oyunda evo sistemi eskisi gibi olur.
    Ne zannediyorsunuz ki adamlar evo ile para kazanıyor.Yoksa bizim mutlu olmamız için mi açıyolar.
  • yaw benim için iki şirkette alsa güzel çünkü cash alabilecem de... bu scannerları ne yapacaklar onu merak ediyom...
  • ben Koreye OBTye kadar koreye devam etcem he birde haber kaynağını Göremedim nerden edindin haberleri kaynaksız haber paylaşan nadir kişilerdensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyux89 -- 15 Temmuz 2011; 22:20:52 >
  • gerçekten bazı söylentiler var forumlarda ama tabi bunlar kaynak değil.
    ayrıca koreye devam bu açılana kadar
  • Söyletiler DBO hakındada çok olmuştu satın alma olsaydı şirket bilgilerinde olurdu yani kaynak olurdu kısacası söylentilere kaynaksız inanmayın derim haber değil söylenti herhangi birşey kesin değil Digitalic oyunu satsaydı bundan mutlaka biryerlerde okurduk
  • Download linkleri açılmıştır haberiniz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.