Şimdi Ara

Digimon Masters Görev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img406.imageshack.us/i/110102172305.jpg/ Arkadaşlar bu Görevi de devimon kes diyor kesiyorum birşey olmuyor ne yapmalıyım
    http://img545.imageshack.us/i/110102172627.jpg/ Bu görevide nereye teslim edicem.Not:Harıtadaki soru işareti deil.
    Bir de hani wormmonların çıktığı yerdeki ilk görevde gotsumon kes diyor onu nereye teslim edicez bulamadım.

Lütfen yardım edin

EDİT:Arkadaşlar bu mesajı yazdığımda laptoptaydım bilgisayara geçince orda aldığım görevler bilgisayarda gözükmemeye başladı ne yapmam lzm.Birde yer altında çıkan gotsumonların oraya gitmek için item varya ondan nerden alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NarutoTR -- 2 Ocak 2011; 20:08:44 >

• orada Devimon Kes Demiyorum Diyor ki Boss İceDevimonu Kes Diyor Eğer 3/4 Serverinda isen Seve Seve Yardım Ederim
  • ordayım kardeş kardeş ama bugün oğleden sonra giremicem hastaneye gidicem
  • gotsumonların olduğu yer digimon labirentidir. d terminale girmeden diğer alt taraftaki adamdan gidilir. adama gidince sana görev verio. adama veriyosun sana labirente giriş kartlarını veriyo.
  • kardeş onu hallettim ama gotsumonların görevini d-terminaldeki vericeğimiz kızın ustunde soru işareti yok off
  • evo itemi yumurtadan falan çıkarmı yoksa illa paraylamı almak lazım veya görev filanda veriyormu evo itemini bilen varsa lütfen cevap versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selocan07007 -- 4 Ocak 2011; 18:06:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasaruTr

orada Devimon Kes Demiyorum Diyor ki Boss İceDevimonu Kes Diyor Eğer 3/4 Serverinda isen Seve Seve Yardım Ederim

kardeş denedim olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biliyorum flood ama içinizden çıkıp bir baba yiğit gelip yardım etmesi bare şu gotsumonların görevini nereye teslim edicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NarutoTR -- 5 Ocak 2011; 15:03:52 >
  • Kardeş D-Terminaldeki En Sondaki Yaratığı Keseceksin Garurumonların yanındaki icedevimonlari değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasaruTr

Kardeş D-Terminaldeki En Sondaki Yaratığı Keseceksin Garurumonların yanındaki icedevimonlari değil

evet ama tek kişi kesemezsin o levelde party kur oyle kes
  • iyide kimse benle party olmuyorki malesef lwlimde yetmes 34 lwl

he birde ordaki gotsumonların görevini nereye teslim edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NarutoTR -- 7 Ocak 2011; 12:03:15 >
  • evo kasmanın kolay bir yolu yokmudur kimse bilmiyormu cevap lütfen
  • O Yüzden Yardım Edeyim Dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.