Şimdi Ara

~~Digimon masters karakterim Dionysos~~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir çok resim çekmiştim accı açtıgımdan beri amacım bu idi siteye koymak belkide sizede ilham gelir sizde başlarsınız

bir çok resim oldugundan rar ladım aşama aşama gelişmemin izleri

bi hafta önce açtıgım çarımın son halleriyle birlikte buyrun link :http://hotfile.com/dl/86980632/b98466f/Dionysos_resim_galerisi.rar.html

yorumlarınızı alalım

• Hemen indirip bakıyorum.Masters oyuncularında en merak ettiğim sendin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_BlackLord_-_

Hemen indirip bakıyorum.Masters oyuncularında en merak ettiğim sendin.

eywallah mertim
  • RizeGreymon yakıyo.Fakat bütün skillerinin resimlerini çekebilseydin süper olurdu.Ayrıca ShineGreymon'un GeoGrey Sword kaç lvlde açılcak??Bide senin son resimde evolutor gibi bişi var o ne işe yaramakta?

Kısacası süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_BlackLord_-_ -- 4 Aralık 2010; 20:52:27 >
  • quote:

%90 Geliyor ahmet

• quote:

RizeGreymon yakıyo.Fakat bütün skillerinin resimlerini çekebilseydin süper olurdu.Ayrıca ShineGreymon'un GeoGrey Sword kaç lvlde açılcak??Bide senin son resimde evolutor gibi bişi var o ne işe yaramakta?

Kısacası süper

blast mode itemi
    geogrey sword yok
    battledeki f2 skili var 46 lvlde açılıyor.

• Puuuu!!!Glorius Burst mi GeoGrey Sword nasıl olmaz ya saçmalıkBide bana üyelik alabilir misin?MsnDen irtibata geçicektim OFFLINE'sin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ark: Survival Ascended
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Puuuu!!!Glorius Burst mi GeoGrey Sword nasıl olmaz ya saçmalıkBide bana üyelik alabilir misin?MsnDen irtibata geçicektim OFFLINE'sin

konu dışına çıkma msn açık.
    blast modedeki skilleri gör sen

• Konu mastersla alakalı.Dışına çıkmadımBlast değil Burst oNe skilleri varmış Burst Mode'da?Bide engelliyim galiba sende bi kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_BlackLord_-_ -- 4 Aralık 2010; 21:07:28 >
  • quote:

Konu mastersla alakalı.Dışına çıkmadımBlast değil Burst oNe skilleri varmış Burst Mode'da?

her ne b*k sa
    harika işte bulamazsın görmen gerek 72 lvllik digilere gidip kasılanları izlemlisin

• GeoGrey Sword yoksa hiç bakmiyimÇünkü ShineGreymon'un Forever skillidir.Savers serisini izleyenler bilir.Bir önceki mesajımdaki son cümleyi oku
  • quote:

GeoGrey Sword yoksa hiç bakmiyimÇünkü ShineGreymon'un Forever skillidir.Savers serisini izleyenler bilir.Bir önceki mesajımdaki son cümleyi oku

bana istek flan gelmedi
  • Ben sende ekliydim.Fakat silmişsin galiba beni -_- Neyse tekrar ekledim windowslive'miydi uzantın hotmailmiydi her ikisinede yolladım istek
  • arkadaşlar ben üyelik alamıyorum lütfen biri bana alsın ne olur
    msn adresim B-_-b0y-_-B@hotmail.com
  • Resimleri Göremiyorum biri msnden msj atsın bu arada digilerin leveli kaç?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.