Şimdi Ara

Digimon Masters Online Ekran Görüntüleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

Büyük ihtimal benim pc kaldırmicak grafiklere bakılırsa oyun pixel shader 2.0 istiyecek gibi ve bendede yok
    En az 10 oyunu sırf şu pixel shader 2.0 yüzünden oynayamıyorum

Aynen Bende oynayamıycam galiba
  • quote:

Büyük ihtimal benim pc kaldırmicak grafiklere bakılırsa oyun pixel shader 2.0 istiyecek gibi ve bendede yok

Şu bahsettiğin Pixel Shader ne oluyor bu konuda bilgisizim de kusura bakma.Açıklama gereği duyarsan sevinirim onur hacı.(Onur2 idin sanırım hacı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 12 Temmuz 2009; 18:54:50 >

• saat koreye gore 00:52 ve hala download da tık yok:S
  • 4 gün süre var sorun etmeye gerek yok adamlar kafalarına göre gün içersinde hallederler sanırım.Yazı güzel oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

quote:

Şu bahsettiğin Pixel Shader ne oluyor bu konuda bilgisizim de kusura bakma.Açıklama gereği duyarsan sevinirim onur hacı.(Onur2 idin sanırım hacı.)

Ekran kartıyla ilgili bir özellik, bu tür cell-shade(cell shade: grafikleri çizgi film, anime vb tarzı yapmak için kullanılan bir şey, açıkcası bende tam bilmiom ama işte grafikleri bu tarz olan oyunlar cell shade oluyor, sizinde farkettiğiniz gibi oyunun grafiklerinde bir çzigi film, anime havası var) olan oyunlar genellikle pixal shader 2.0 desteklemesini istiyor.

Şahsen ben en az 10 oyunu sırf ekran kartım pixel shader 2.0 desteklemediği için oynayamıyorum

(evet eski nickim "onur2" idi)

• quote:

quote:

quote:

Ekran kartıyla ilgili bir özellik, bu tür cell-shade(cell shade: grafikleri çizgi film, anime vb tarzı yapmak için kullanılan bir şey, açıkcası bende tam bilmiom ama işte grafikleri bu tarz olan oyunlar cell shade oluyor, sizinde farkettiğiniz gibi oyunun grafiklerinde bir çzigi film, anime havası var) olan oyunlar genellikle pixal shader 2.0 desteklemesini istiyor.

Şahsen ben en az 10 oyunu sırf ekran kartım pixel shader 2.0 desteklemediği için oynayamıyorum

Bilgi için sağol.Dediğine göre Digimon RPG oynayan biri bunuda oynayabilir yani?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgi için sağol.Dediğine göre Digimon RPG oynayan biri bunuda oynayabilir yani?

Malasef, hayır.
    Digimon rpg 2D olduğu için o ayrı bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 12 Temmuz 2009; 20:01:44 >

• Ben 8MB ekran kartıyla Digimon RPG oynamıştım.Sanırsam minimum 32 MB istiyordu oyun.

Digimon Masters Min. GeForce FX 5200 istiyor.Onur'un dediği gibi min. pixel sahder 2.0 destekleyen bir ekran kartınızın olması gerekiyor.

Ekran kartınızın modelini google a yazarsanız özelliklerini öğrenebilirsiniz.

Peki ekran kartınızın modelini bilmiyorsanız;
    Başlat>>Çalıştır a girin ve dxdiag yazın.Eğer Evet-Hayır butonları olan bir pencere çıkarsa evete basın ve bekleyin.Ardından yukarda bulunan sekmelerden Ekranı seçin.Yonga Türü veya Ad bölümünde yazması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 12 Temmuz 2009; 20:08:42 >
  • Peki Pixel Share i desteklediğini nerden anlıyabiliriz ?
  • en basidi:
    http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
    listeden her hangi "crysis warhead"(Bu site oyunları çalıştırıp çalıştıramayacağını görterir, ama tabiki lsitede digimon masters yok)
    can you run ite tıkla bir süre sonra sobuçlar gelcek:
    Video Cardın altında "Pixel Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - xx" yazar
    you have yazan seninki
  • crysis warhead denedim shaderde you have dedi.

ama moralim bozuldu sistem hızım olmuomuş crysis warhead oynuna Zaten az çift çekirdek işlemci ana kart en az 512 MB ekran akrtı felan almayı düşünüorum inş alırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.