evet bazen kapanıyor. nede olsa bu son test oyunu gerçek oyun açılana kadar böle olacak muhtemelen:S off 30 a az kalmıştı ya kapandığında
bir sorum olacak: 16:00dan sonra başka bir server açılıyormuş. ben 16:00dan sonraki serverrde oynuyorum fakat bu serverin üyelikleri daha sonradan silinecek mi?
bence silincek ama silmeyebilirler çünkü bu closed beta kapancak hataları bulcaklar düzeltcekler ve fulle 0dan başlıcaz daha güzel olur...
quote:Orijinalden alıntı: peren_potter Evet yaa silinsin yeniden başlayalım. Katılıyorum.Çünkü ben görevleri çok karışık yaptım.Bana hala ceket görevi gelmedi
quote:Orijinalden alıntı: -FeYYaZ- quote:Orijinalden alıntı: peren_potter Evet yaa silinsin yeniden başlayalım. Katılıyorum.Çünkü ben görevleri çok karışık yaptım.Bana hala ceket görevi gelmedi Feyyaz sen biliyosundur gerçek oyun ne zaman açılacak
quote:Orijinalden alıntı: M. Volcano quote:Orijinalden alıntı: -FeYYaZ- quote:Orijinalden alıntı: peren_potter Evet yaa silinsin yeniden başlayalım. Katılıyorum.Çünkü ben görevleri çok karışık yaptım.Bana hala ceket görevi gelmedi Feyyaz sen biliyosundur gerçek oyun ne zaman açılacak Nerden bileyimSitede duyururlar.Daha OBT açılmadı biraz sabır.
quote:Orijinalden alıntı: -FeYYaZ- quote:Orijinalden alıntı: M. Volcano quote:Orijinalden alıntı: -FeYYaZ- quote:Orijinalden alıntı: peren_potter Evet yaa silinsin yeniden başlayalım. Katılıyorum.Çünkü ben görevleri çok karışık yaptım.Bana hala ceket görevi gelmedi Feyyaz sen biliyosundur gerçek oyun ne zaman açılacak Nerden bileyimSitede duyururlar.Daha OBT açılmadı biraz sabır. Diyolardı 23 ünde açılak filan diye
quote:Orijinalden alıntı: M. Volcano quote:Orijinalden alıntı: -FeYYaZ- quote:Orijinalden alıntı: M. Volcano quote:Orijinalden alıntı: -FeYYaZ- quote:Orijinalden alıntı: peren_potter Evet yaa silinsin yeniden başlayalım. Katılıyorum.Çünkü ben görevleri çok karışık yaptım.Bana hala ceket görevi gelmedi Feyyaz sen biliyosundur gerçek oyun ne zaman açılacak Nerden bileyimSitede duyururlar.Daha OBT açılmadı biraz sabır. Diyolardı 23 ünde açılak filan diye İşte o OBT.
arkadaşlar silinmesini istiyorsanız girdiginizde cracter in altinda sil var siz kendinizinkini silin bna çoq lazım valla bu char
quote:Orijinalden alıntı: cemking95 arkadaşlar silinmesini istiyorsanız girdiginizde cracter in altinda sil var siz kendinizinkini silin bna çoq lazım valla bu char OBT gelince zaten büyük ihtimal silenecek charlar diye biliyorum.
Arkadaşlar test server e girdim demin.GM, '!^R%+%^R%^+ 4:00 CBT2 ^+%^+%^+ dedi .Galiba saat 4:00 de CBT2 açılacak.Yani bizde saat 10.00 da
quote:Orijinalden alıntı: cemking95 bnim digi 30 lwl amao kdr uğraşmıştım Hiçmi oyun oynamadın hayatında,beta sürümündeki hesaplar full sürüme geçince siliniyor.Akılsız başın cezasını çek bakalım.