Şimdi Ara

Digimon Masters Online Login ve Karakter Kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Karakter Kurma ve Giriş Yapmada Zorlanan Arkadaşlarımız Mutlaka Olacaktır Onlar İçin Böyle Bir Rehber Hazırlıyayım Dedim.
    Giriş Yapma;

Karakter Kurma;

İşte Kardeşlerim Bukadar Basit.
    Tamamen Benim Rehberimdir By_ßredn.
    Emeğe Saygı.
    Bu Konuyla İlgili Soruları Bu Başlık Altında Sorarsanız Başka Konu Açmazsanız Konu Kirliiliği Oluşmaz.
    Resimler Digimon Masters Online Sitesine Aittir Ancak Uploadlar Bana Ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 11 Temmuz 2009; 14:31:03 >

• gusel olmus kardesim eline saglık.
  • Önemli Değil Herzaman :) İlk Başta Resimlerde Problem Oldu Ama Sonra Düzelttim.
    Ben Teşekkür Ederim Yorumun İçin.
  • önemli deil ama bazıları paintten yaptıgın için dalqa gecebiliyor aldırma.
  • Gelsinler Ozaman KArdeşim İnternet Cafe Sahibine Söylesinler xD Photoshop Yüklesin xD
  • oyun açıldımı?

görünce siteye bakim dedim ama site açılmıyor
  • Yok KArdeşim Oyun Açılmadı :) Açılınca Giriş ve Karakter Kurma Nasıl Olucak Onu Anlattım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel Olmus.
  • Sağolasın KArdeşim.
  • Abi eline sağlık süper olmuş özlemişim seni yaaa... Beraber party kurarız yine.^^
  • Kurucaz Tabi KArdeşim :) Bi Açılsın Mübarek :)
  • bir açılsa party nin kralını yaprım
  • Aynen Kardeşim...Ama Bence Bu Akşam Saat 16:00 Gibi Download Açılır. Bana Öyle Geldi Bi Kaynağım Yok Ama Öyle Gibime Geldi x)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 13 Temmuz 2009; 11:34:09 >
  • gsl paylaşım cok saol qqahmetqq sanada ayriyetten cok saol snn yardımlarınla üyelik aldım çoooooooooooook çooooooooooooook saol
  • digi masterde biriniz digi yakalama konusunda bilgi verebilirmi beyler bayanlar
  • Oyun Acilsin. Party Yapmak Kolay İs.

Ama Herkes Nick Yazsaydi Konuya İyi Olurdu.

Bare Birbirimizin Nicklerini Biliyor Olurduk.
  • Benim ki KEsin ve Garanti Olarak Bredn olucak Başka Nick Yaptığımı Kimse Görmemiştir Herhalde xD
  • benmki WaMPıRo45 olur büyük ihtimal
  • Benimde inmortale kesin.
  • Yalnız dikkat ettiğim birşey oldu 13 temmuzda atılan mesajlar sabah erken saatlerde atılmış hep herkes digimonu düşünüp heyecanla beklediği için erkenden uyanıp bilgisayarına koşmuş bende tatildeyim ama zorla bi int cafe buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zasermon -- 13 Temmuz 2009; 14:41:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.