Nasıl digimon yakalıcam data dosyasında media diye dosya yokda unuttum oyunu
Arkadaşlar bir soru soracağım ben Palmon yakaladım Palmon Togemon oluyor ama diğer evrimler yok(altta görünmüyor karartı şeklinde). Onu nasıl yapıcaz diğerlerinide nasıl açıcaz?
Her 10 levelde bir evrim geçirir, 11 de ilk evrim,21,31,41 gibi. O yüzden o levellere gelmen gerekiyor evrim için
quote:
Orijinalden alıntı: Kaancer
Her 10 levelde bir evrim geçirir, 11 de ilk evrim,21,31,41 gibi. O yüzden o levellere gelmen gerekiyor evrim için
Hayır öyle değilmiş anladım olayı evo almak lazımmış onlarda çok pahalı 2 sinide açmak için 2t 100m mi 200m mi ne gerekiyor bende sildim direk palmonu
quote:
hacı ne yaptın dbo değil bu dmodan bahsediyoruz değilmi? :D evrim levelleri dmoda : 11 - 25 - 31 - 41 mega yapmak için evo ştemi gerekiyor digimona göre değişir itemin adeti :D
quote:
Orijinalden alıntı: qqahmetqq
quote:
hacı ne yaptın dbo değil bu dmodan bahsediyoruz değilmi? :D evrim levelleri dmoda : 11 - 25 - 31 - 41 mega yapmak için evo ştemi gerekiyor digimona göre değişir itemin adeti :D
Pardon ya dbo sandımKusura bakma reyiz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: qqahmetqq
quote:
Pardon ya dbo sandımKusura bakma reyiz.
affettim bu seferlik bidaha olmasın
Yine bir sorum olacak Eskiden digimon silme farklıydı şimdikine göre.Şimdi değişmiş nasıl siliniyor bulamadım, nerden silcez
sa kayler yeni bir char açacağım da kssn numarası bulamadım biraz yardımcı olur musunuz ya da size iki tane char isnmi söylüyüm biraz uğraşıp acar mısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: banner35
sa kayler yeni bir char açacağım da kssn numarası bulamadım biraz yardımcı olur musunuz ya da size iki tane char isnmi söylüyüm biraz uğraşıp acar mısınız?
Bana pm ile id şifre at açmayı denerim
2011 oldu hala oynayan var mı =)))
bune ya kssn istiyor nereden bulacaz bu kssn yı rehberin paylasan arkadas yada herhangı bırısı bı el atsa internette arastırdım bı sonuca varamadım