Şimdi Ara

Digimon Masters Quest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar digimon masters oynuyorum lakin görevleri türkçe ya da ingilizce yapan bir patch var mı acaba?
    Önceden kullandığım bir patch teleportta logout ediyordu ama şuan elimde yok o bile olsa olur. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 2 Ağustos 2010; 3:56:36 >

• hangi serverdasın ?
  • Server :3/4 Nick: EfeTo2 Pm atın oyunda yardım olmaya calısırım.
  • ya şu mega yapma olayını biri açıklıyabilirmi delircem ya bu arada efeto dün seni digimon battle gördüm :D:D senden başka oynayan varmı battle yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1yason1 -- 5 Ağustos 2010; 13:02:23 >
  • Mega Yapma Olayını sana oyunda soledim Yason.Bilmeyen arkadaslar icin söliim.

Masterda Mega Yapmak icin; 41 lvl diginiz ve 3 tane evo item denilen ve battleda capsule benzeyen itemdir.Bu 3 evo itemle ve 41 lvl digiyle mega yapabilrsiniz.
    Umarım yardımcı olmusumdur.İyi oyunlar.
  • saol efeto vallaha mega yapma olayı tamamiyle uyuz bi olay (bana göre :D ) onun için digimon battleye başladım iyi gidiyor ilk digimi hemen yakaladım :D

bu arada masterda cash shopdan nasıl bişiler alacaz çözebilen varmı(kredi kartı vs.. ödeme seçenekleri sitesinde resimli olarak anlatırsanız makbule geçer ) :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1yason1 -- 5 Ağustos 2010; 16:48:57 >
  • Bana Pm atarsan sana bildigim kadarıyla anlatırım o olayıda.Ben almadım ama alan arkadaslardan biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ark: Survival Ascended
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • efeto yanlıs soledin
    1.mega için 41 gerekli (ilk digi)
    eğer kapalıysa 6 veya 8 evo lsm
  • Olabilir Ben daha mega yapmadim bildigim kadarıyla dedim saten yorumda gordugun gibi.
  • ya efeto ben sana pm attım ama gelmedi heralde :S
  • bu yeni oyuna başlarken sana bi agumon veriyolar ve oda geogreymona dönüşyo sonra risegreymon ben sadece greymon , metalgreymon istiyorum bunun için yumurtadan koromon mu çıkarmam gerekiyoo ??
  • İlerde görevlerden birinde zaten sana agumon yumurtası verio greymon kesmeni istio falan orda alıosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.