Şimdi Ara

` Digimon Masters Sohbet Konusu [PRE CBT Açıldı!] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
0
Favori
14.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SONUC=WEMADE+JOYMAX=GEÇ PATCH, GEÇ AÇILMALAR, UÇUK FİYATLAR, DİSCONNECTLER...
  • cb sonu tamerler resetlenecek zaten acele etmeyin tek faydası bu verecekleri 1000$ degerindeki cash olur vede cb ye katılanlara ob olunca biraz item verebilirler o kadar
  • kaptan sendemi burdasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

cb sonu tamerler resetlenecek zaten acele etmeyin tek faydası bu verecekleri 1000$ degerindeki cash olur vede cb ye katılanlara ob olunca biraz item verebilirler o kadar

Silineceğini sanmıyorum.Nerden ulaştın bu bilgiye ?
  • Notice te söyledi at OBT all tamers will be reset
  • yazıyo sitesinde
  • şimdi de DC lerden oyuna giremiycez :( ilk 3 gün böyle devam eder :((
  • Hadi ya.Kötü oldu bu neyse.
  • Hello, this is Digimon Masters Online. Some of our players are experiencing Disconnection problem, we will fix this problem as soon as we can. Thank you

Oyunun sitesinde yazmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemperor...

şimdi de DC lerden oyuna giremiycez :( ilk 3 gün böyle devam eder :((

bugları unutma
  • - We would like to inform all tamers that your character will be "reset" once CBT ends.
    - If a player registers a Bug Report in the Community Section, we will immediately investigate the anomaly then we'll try to fix it as soon as possible. Upon sending a bug report, kindly include your PC Specs, you can get it by clicking on the "Start" button of Windows then enter "dxdiag" in the search box, this will hasten the fixing of the bug.
    - Other services and options like Item mall and support page cannot be accessed for the time being. An announcement will be made as soon as the preparation for the said services are available.

yazısı bu çeviriyim senin için

bütün tamer lara bildirmek isterizki,cbt bittiğinde bütün karakterler resetlenecek.
    gerisinide merak eden varsa çeviriyim ama kısaca desteğin ve alisveris yerinin kapali olduğu vede nasıl hata bildireceğinizi anlatıyor bu arada brezilyali filan korkmayin ben antlyadan baya yancı herif getiriyorum hepside çok iyi oyuncular(dboda +10 setleri olan yani kısaca sert oynuolar :D) o yüzden zatende dmo oynayacak çoğu oyuncu dbodan geleceğinden pek bi çekinme olmaz. bu arada pvp yok dediler bana öyleyse zaten sadece lvl ve farming olur oda biraz sıkabilir diye düsünüyorum ama oynamak lazım önce görmeden yorum manyağı yapmayayım :D

• arkadaşlar siteyi verirmisiniz ben siteyede giremiyorum ve oyunu indirebileceğim link var mı ?
  • @thebestonethewe
    http://www.joymax.com/dmo/ bu sitesi buradan hesabını açtıktan sonra(sign in) hesabın açıkken oyunu indirebilirsin eğer beceremezsen direk link ayarlamaya çalışırım
    edit:http://download.dmo.joymax.com/DMO_Install_20110805.exe al bununla indirmeyi dene firefox yada opera gibi kullan iede genelde 100mbden büyük dosya indirdiğinde arada kesilebiliyor şansa bırakma
    @lemperor
    tabikide antyladaki herkesi görecen oynayak diye geziolar bu arada 10 . 99 bitmek üzere vede dmo yu gece açmıştım elektrik gitmiş şimdi bidaa indiriom %20 de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 9 Ağustos 2011; 14:46:28 >

• :D Hoşgeldin beraber kasarız artık :D tabi dc den gire bilirsek ...
  • tamamdır iniyor hadi baklaım girebilcekmi üyeliğimizde aldım
  • bu arada bana başlangıçta seçebileceğim digimonların listesini çıkarabilirseniz çok minnettar kalırım karar vermem gerekiyor tabi
  • Agumon X
    Gaomon
    Lalamon

İlerde de Falcomon gelcek
  • digilerin stat-skill farkı nedir hani iyi kötü statlarda -skill gücünde fark olmuyorsa gaomon seçem shinegrey sıktı çünkü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rkérDr@bblé

Agumon X
    Gaomon
    Lalamon

İlerde de Falcomon gelcek

sadece 3 tane mi :S
  • Agumon X daha kolay kasılıyo ama sen Gaomon kasabilirsin gibime geliyo Hem çoğu kişi Agu x alır değişik digimonla havan olur
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.