Şimdi Ara

Digimon Masters Üyelik Alım Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LeOMaNiA

Özenti ...Çok uğraştın mı özenti olmak için.

Kafan iyi mi bilader?
  • ya ben herşeyi yaptım ama en son kayıt bölümüne geçmi yani 4. aşamaya siyah bir dolma tablosu var ama bir türlü dolmuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

quote:

Özenti ...Çok uğraştın mı özenti olmak için.

Kafan iyi mi bilader?

Paintte mi hazırladın bunu.Sansürleri "Püskürtme Kabı" ile yapmışın.Madem bişey yapıcan insan prog felan indirir..

• quote:

Orjinalden alıntı: GodBlessYou

ya ben herşeyi yaptım ama en son kayıt bölümüne geçmi yani 4. aşamaya siyah bir dolma tablosu var ama bir türlü dolmuo

KSSN yanlış olduğundan sanırım
  • GodBlessYou abi senin hatan Internet Explorer kullanmadığından kaynaklanıyor aynı şey bende de oluyordu.

LeoMania sen onu bile yapamazken Burak abiye bu tip şeyler söylemeye ne hakkın var? O bu rehberi hazırlamasaydı sen forumda üyelik üyelik diye dolaşacaktın.
  • arkadaslar sağdakide oluyor soldakide ikisindende aldım.üyelik alamayan arkadaslara yardımcı olablirim...
  • @GodBlessYou : Internet Explorer ile dene.
    @LeOMaNiA: Seni ilgilendirmez.
    @koray039 : İki yerden de üyelik alınıyor zaten ama yabancı forumlarda 14- olanın daha garanti olduğu yazılmış
  • anladım arkadasım.bilgilendirdiğin için sağol
  • peren_potter yalakalığı kes bunu yapmak için profesyonel olmak gerekmez google translate'den bunu herkes yapar.Google translate'i geçtim.Google'in yeni toolbarında otomatik olarak çeviriyor zaten.Offical page'i bildikten sonra.Sen de gereksiz topiclerine devam et.Bu arada şafak kaç peren_potter. :D:DSenin konun başlığını değiştir.Şafak 3 felan yaz. Asahmuoahahaha :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JMT! -- 10 Temmuz 2009; 15:32:56 >
  • O zaman sen açsaydın bilader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 10 Temmuz 2009; 16:33:56 >
  • Yağcılık yapmıyorum... En azından öyle yapsam bile senin gibi etraftakilere çok bilmişlik taslamıyorum... Saygı diye bir laf vardır bilir misin Leomanyak?
  • biri bana bu alan kodunu verebilir mi hani bu 2 tane yazilan©¥ o ¼­¸é kodunu yaz©¥nca bende komut dizisi hatas©¥ verio
  • quote:

peren_potter yalakalığı kes bunu yapmak için profesyonel olmak gerekmez google translate'den bunu herkes yapar.Google translate'i geçtim.Google'in yeni toolbarında otomatik olarak çeviriyor zaten.Offical page'i bildikten sonra.Sen de gereksiz topiclerine devam et.Bu arada şafak kaç peren_potter. :D:DSenin konun başlığını değiştir.Şafak 3 felan yaz. Asahmuoahahaha :D

[sm=

Go and fuck yourself icon_smile_dead.gif

]
  • Büyük ihtimalle oynamicam ama yinede üyelik aldım kssn tutturmak çok kolay oldu ikiside direk ilk seferde tuttu
    Birde üyelik alırken bazı hatalarla karşılaştım:

Siteye ilk girişinizse sertifikayla ilgili bişeyler diyip bu site güvensiz diyebiliyor, yok say diyip devam edin.

Alan kodu kısmında gri buttona basınca yeni ekran açılıyor ekranda yazıyı yazıp butona başınızda ie donuyor ve bir süre sonra komut la ilgili bir hata veriyor hayırı tıklayın, aşağıya yazılar geliyor ama tıklıyamıyorsunuz çünkü yine ie donuyo ve biraz beklemenin ardından deminki hata tekrar geliyor tekrar hayıra tıklıyoruz ve rehberdede yazdığı gibi yazılardan birisine tıklayınca ekran kapanmış oluyor normal bir şekilde devam ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 10 Temmuz 2009; 20:18:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

Büyük ihtimalle oynamicam ama yinede üyelik aldım kssn tutturmak çok kolay oldu ikiside direk ilk seferde tuttu
    Birde üyelik alırken bazı hatalarla karşılaştım:

Siteye ilk girişinizse sertifikayla ilgili bişeyler diyip bu site güvensiz diyebiliyor, yok say diyip devam edin.

Alan kodu kısmında gri buttona basınca yeni ekran açılıyor ekranda yazıyı yazıp butona başınızda ie donuyor ve bir süre sonra komut la ilgili bir hata veriyor hayırı tıklayın, aşağıya yazılar geliyor ama tıklıyamıyorsunuz çünkü yine ie donuyo ve biraz beklemenin ardından deminki hata tekrar geliyor tekrar hayıra tıklıyoruz ve rehberdede yazdığı gibi yazılardan birisine tıklayınca ekran kapanmış oluyor normal bir şekilde devam ediyorsunuz.

IE'de gri butona bastıktan sonraki yer açıldığında, durdurmak için EVET dediğinde aynı yerde kalır, ve tıklayıp direk o bölümü geçersin HAYIR demen tekrar kasmasına sebep olur

• Büyük ihtimalle oyuna başlalamicam ama yinede bir üyelik daha aldım
    Hazır kssn sıkıntısı yokken sömüriyim dedim
  •  Digimon Masters Üyelik Alım Rehberi
    bu resmin üstünde olması gereken resmin linki kırılmış

edit: düzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 11 Temmuz 2009; 21:21:52 >
  • Arkadaşlar Saçmalamayın Ya Ben FromHellMill Arkadaşın Dediklerine Ek Yapmadan ÜYeliği Açtım.Emeğin İçin Teşekkür Ediyorum KArdeeşim.
  • aynen bende emeğe saygı bence cok gusel olmus kardesşm..
  • Millet Bu Adamdan Ne İstiyo Anlayamadim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.