Şimdi Ara

Digimon Masters Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben digimon mastersa yeni başladım.şuan elimde 5 tane digimon yumurtası var ama onları nasıl digimona çevireceğimi anlamadım.bi yardım ederseniz sevinirim.şimdi tutorial 4 ü izle demeyin izledim ve hiçbir şey anlamadım
    şimdiden teşekkürler

• ya senin sorunun küçükmüş ben daha hesap açamadım 3 gündür uraşıyom olamaz böle bişe ya ne KSSN kodlarıymış bunlar olmuyo 2. adımı geçiyorum 3. adımda tekrar ve alta kırmızı yazılarla 12 bişeee yazıyoo her seferinde 2. adımı geçiyom 3. adımda takılıyom yardım
  • Walla Bende yeni acc acacaktim ama acamadim onda.Eski acc sifresini hatirladim onla giriorum. 3/4 Serverdayım. Nick:EfeTo ve EfeTo2 die gorursunuz
  • İngilizcesi çıkarsa DMO'ya başlamayı düşünüyorum
  • valla oynuyorum dünde yeni patch geldi yeni karakter ve yeni bi başlangıc digisi geldi oyun güzel gidio yumurtalarla ilgili bi 3 farklı yumurta var biri kırık yumurta bundan sadece para kazanıosun az da olsa diğerini kırdırıp içinden hediye cıkıo chipler cıkıo son cıkanı ise digi yumurtası bundada her yumurtanın farklı chipleri var bi yumurta 10 tane chip sayesinde kırılıo digi Olarak karşımıza gelio
  • her yumurtanın 10 tane chiple açıldığına eminmisin çünkü her digimona dönüştürülecek yumurtanın altında farklı yazıyo mesela koromon yumurtasında 5 tane chip istiyo gibime geldi???
  • sitede biyerde öle yazmışlardıda her yumurta farklı sayılarla acılıomuş üImpmon - 10 Dark Chips
    Agumon Version 1 - 5 Reptile Chips
    Gotsumon - 2 Rock Chips
    Biyomon - 5 Bird Chips
    Elecmon - 5 Beast Chips
    Kunemon - 1 Bug Chip
    Demimeramon - 1 Fire Chip
    Deputymon - 2 Rock Chips
    Kiwimon - 2 Bird Chips
    Palmon (Cherrymon) - 1 Plant Chip
    Palmon (Lilymon) - 3 Plant Chips
    Drimogemon - 1 Beast Chip
    Dogmon - 2 Beast Chips
    Dobermon - 2 Beast chips
    Starmon - 2 Rock Chips
    Gabumon - 5 Beast Chips
    Guilmon - 10 Reptile Chips
    Renamon - 10 Beast Chips
    Veemon - 10 Reptile Chips
    Tentomon - 5 Bug Chips
    Gomamon - 5 Water Chips
    şekil budur :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar o yarasa olan digimonun adı ney acaba ?
  • picodevimon
  • bide 5 tane yumurta çeşidi var.
    kırık yumurta= sadece satıp para kazanılır
    normal yumurta= HP ve DS veren itemler çıkar
    yeşil köşeli yumurta = elbiseler çıkar
    mavi bulutlu yumurta = digimonlar çıkar
    mavi köşeli yumurtadan = ?? ne çıkar çip mi acaba ? ama çip mavi bulutlu yumurtadan da çıkıyo galiba ??
  • farketmio yanlış bi sıralama var bulutlu dan tmm digi cıkıoda diğerlerinden karışık hepsinden bişiler cıkıo ama olasılık var sanırım en güzel şeyler maviden cıkıosonra yeşilden sonra normalden
  • Şöyle açıklıyım
    Bulutlu: Digimon
    Kenarı yeşil olanlar: Data
    Bulutluyu kırdırırsan : Data(x2)

Not: Kenarı yeşil olanlardan genellikle data çıkar ama sen kırdırma parasına bak eger 30 la kırıyosa biş çıkmaz pot çıkar ama 125 le kırdıryosa veya daha yüksekse onlardan data çıkar

Impmon - 10 Dark Chips
    Agumon Version 1 - 5 Reptile Chips
    Gotsumon - 2 Rock Chips
    Biyomon - 5 Bird Chips
    Elecmon - 5 Beast Chips
    Kunemon - 1 Bug Chip
    Demimeramon - 1 Fire Chip
    Deputymon - 2 Rock Chips
    Kiwimon - 2 Bird Chips
    Palmon (Cherrymon) - 1 Plant Chip
    Palmon (Lilymon) - 3 Plant Chips
    Drimogemon - 1 Beast Chip
    Dogmon - 2 Beast Chips
    Dobermon - 2 Beast chips
    Starmon - 2 Rock Chips
    Gabumon - 5 Beast Chips
    Guilmon - 10 Reptile Chips
    Renamon - 10 Beast Chips
    Veemon - 10 Reptile Chips
    Tentomon - 5 Bug Chips
    Gomamon - 5 Water Chips

• valla yeşillileri 35 le, mavileri de 75 le kırdırıyorum sürekli fiyat değişmiyo hiç ve bu mavi bulutlu yumurtaların en çok hangi dijimondan düşer. örnek koromon; en düşük seviyeli, orta seviyeli , en üst seviyeli bunlardan en çok hangisinden düşer yoksa öle bişe yok mu ???
  • her digimonun bulutlu yumurtası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonimm

bide 5 tane yumurta çeşidi var.
    kırık yumurta= sadece satıp para kazanılır
    normal yumurta= HP ve DS veren itemler çıkar
    yeşil köşeli yumurta = elbiseler çıkar
    mavi bulutlu yumurta = digimonlar çıkar
    mavi köşeli yumurtadan = ?? ne çıkar çip mi acaba ? ama çip mavi bulutlu yumurtadan da çıkıyo galiba ??

yeşil köşeli yumurtalardan data çıkar. mavi köşeli yumurtalardan elbise çıkar
  • mavilerden elbise veya yeşillerden data cıkar die bi olay yok yeri gelio mavilrdende data cıkıo ama daha cok cıkıo 2 cıkıcana 3 cıkıo mesela elbise bana yeşilde cıkdı o nolcak bide maviden yüzük cıkdı yada ona benzer bişi sanırım exp verio kullanınca tam çözemedim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.