Şimdi Ara

Digimon RP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başta şunu söyliyim DigimonBattle açıldıkdan sonra bu rp'ye fazla talep olmayacağını bende biliyorum ama ben yinede kurmuş bulundum gelmek isteyenin başımızın üstünde yeri var Digimonunu alan ilk 3 kişiye özel digimonlar veriliyor 3 kişi sonrasında normal başlangıç digimonları var admin olarak oyuna bolca giriyorum diyebilirim fazla uzatmadan siteyi veriyimhttp://digimon.nspro.biz Herkese iyi rpler

• Ben geldim
  • Onay maili gelmedi.
  • gelmesi lazım spam bölümüne bak
  • tamamdır
  • Rp pek sevmiyorum (daha doğrusu ilgilenecek vaktim olmuyor) ama sitene göz attım tüm konulara da bir göz attım gayet eğlenceli gözüküyor

Eline sağlık

Oynayanlara bol eğlenceler
  • Teşekkürler Yorumun İçin Eksiklerim Varsa Söyleyebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crowman ellerine sağlık dostum gerçekten oynarken çok zevk alıyorum...Ama temayı siyahtan kurtarırsan ve daha renkli bişey yaparsan ilgi çekici olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crowman1

Teşekkürler Yorumun İçin Eksiklerim Varsa Söyleyebilirsin

Ziyaretçi ve rp'den pek anlamayan biri olarak gözüme ilk çarpan tema oldu ki zaten beni konuları okumaya iten temanın güzelliğiydi Tek eksiği sol üstteki digimon resminin çevresinin yer yer beyaz kalmış olması. Eğer o da düzelirse tam süper olur.

Öneri olarak shopta satılan itemleri biraz daha genişletebilirsin. Bunun yanısıra parti şeklinde digimon kasmayı ekleyebilirsin. Aynı şekilde bazen karşıda da 1 yerine 2-3 tane farklı digimon gelebilme ihtimalini de ekleyebilirsin. Oyuncuları hem azıcık zorlayacağını hem de oyun zevkini arttıracağını düşünüyorum.

Mesela 2 kişi parti yapıp karşıda da 3 digimon çıkması ile oluşacak bir savaş cidden eğlenceli olacaktır

Tekrardan ellerine sağlık. Eğer oyun yaza kadar devam ederse yazın üye olabilirim

@Mert
    Şu imzana bir el atıver hacım ya Mesaj yazdığın konunun şaftı kayıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 12 Mayıs 2010; 20:51:32 >

• Dediklerinin hepsini not ettim hepsini uygulamaya çalışacağım teşekkürler
  • Daha Gelen Yokmu :)
  • Site tekrar açılmıştır rpler kaldığı yerden devam ediyor .

• Ve flood yapmış gibi olacağım ama onay mailleri gelmeyenler burdan bildirsinler
  • Ben sitedeyim şuanda
  • Bugun Biraz Geç Geldim Ama Oyundayım Şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKaToTaKaR

Ben sitedeyim şuanda

İmzaya bakSüpersin Ohh be... O eski imza neydi öyle. Teşekkürler bizi o imzadan kurtardığın için

• Allah belanı vermesin taichi
  • hadi arkadaşlar bekliyoruz...
  • Arkadaşlar site 1 seneye yakın kapalıydı eğer isteyen olursa tekrar açmayı düşünüyorum. Yeniden aktif olabilir. İsteyen bu başlık altından yazabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.