Şimdi Ara

DİGİMON RPG ÇİNDE 20 ELECMON DROP ALINIR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 20 tane elecmon alınır tanesi 2k'dan

• 20 tane az bişi gidip toplarsan daha kâr lı olur
  • ya buraya konu açana kadar toplamıştın ya
  • furkan 2 günlük devayı 2 circle bir ball 2 reset stat sattım hapsi 15 edio zuhahaha
  • ne uraşıyon ya git topla
  • Oraya kadar yürümenin ne kadar zor olduğunun farkında mısınız gerçekten haritanın ta öbür ucu. Gidipte dönememek dönüpte gitmemek var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crimson Knight

Oraya kadar yürümenin ne kadar zor olduğunun farkında mısınız gerçekten haritanın ta öbür ucu. Gidipte dönememek dönüpte gitmemek var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oraya kadar yürümenin ne kadar zor olduğunun farkında mısınız gerçekten haritanın ta öbür ucu. Gidipte dönememek dönüpte gitmemek var

Işınlanma kartları?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Işınlanma kartları?

Işın kartıyla 1 City değilde C,I ve D dükkanlarının olduğu yere var ışın kartı ama tuzluk oradan haritanın en altına yürümek zahmetli dior amma velakin Blue Teleportla heryere gidilebiliyor ama oda Shoptan alınıyor yada Calumondan nadiren çıkıyor

Bide nie tartışıozki Mert Bulmuştur belkide şimdi 100 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 17 Mart 2009; 22:36:30 >

• buldum tabi beyler şimdi 60 tane gomamon gerek
  • quote:

• beyler braveyi yapıp sattım 1.500.000'den circle aura veren olurmu
  • Brave setin yoksa satma. Önce set yap derim. Şuanki piyasadan haberim yok ama veren çıkmaz sanırım.
  • circle aura 2.0-2.3 ben 2.2 satiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Brave setin yoksa satma. Önce set yap derim. Şuanki piyasadan haberim yok ama veren çıkmaz sanırım.

tamam ottoman brave set yaparım
  • knkk Digimon yardim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.