Şimdi Ara

Digimon RPG Digimon İsmini Değiştirme ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lütfen Birisi yardım etsin salak gibi tsunamon ve hawkmon un küçüğünü yakaldıktan sonra isim koymayı unuttum 22 lvl garurumon ve 17 lvl hawkmon var ama ismleri korece bi yazı kaldı ismlerini nasıl değiştirebilirim LÜTFEN YARDIM

• digivolve yapman gerek eyer bilgim gibiyse geliştiğinde ad deiştirme bölümü açılacaktır
  • abi tamja gabumonla Hawk monu çözfüm mersem resimlerin üzerine tıklicakmışız o iş tama da harbiden merak ettim isim taktıktan sonra başta değiş tirebiliomuyuz mesela bieş yayla itemle felan ???
  • bir adam olcak onla konuşunca adını deiştirebilme olmalı yoksa oyun bayaa garip
  • haa bide sen hangi ip adresle girebiliosun (ip başındaki numara)
  • digimonunu sec korece yazan ismine tıkla yeni isim yazman için bişey cikacak ama onceden yapmadıysan
  • korece yazıyı değiştirdikten sonra bir daha isim değiştirmek için bi item vardı galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Anime coin
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Digimonu aldıktan sonra resmine tıklayıp ismini değiştireceksin.Sonra değiştireceksende Name Changer adlı itemden alcaksın.
  • hepinize çok teşekkürt ederim 1 LvL Omegamon card a alırım o name changer itemini inş
  • buldum aldım birisinden değiştirdim gauilmonunmun ismini saol özeliikle burak sen sağol itemin ismini söledin bu konu kapandı her hal
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

hepinize çok teşekkürt ederim 1 LvL Omegamon card a alırım o name changer itemini inş

1 lvl omegamon karta en az 3 tane alırsın ondan. az bir pazarlıkla 5-6'ya bile çıkarsın
  • okadar da değil ben 1 tanesine 3 tane veriom nasıl olsa klonluom önemi yok
  • quote:

okadar da değil ben 1 tanesine 3 tane veriom nasıl olsa klonluom önemi yok

ama şunu unutma bunu yaptıkça koreliler senle trade yaparken sana daha da pahalıya satacaklar. ve kartlardan çok fazla klon kart piyasaya sürersen kartların değeri gittikçe düşecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusal Yamyam -- 27 Ağustos 2008; 18:05:10 >
  • digimon name changer itemi(laptopa benzeyen) alıp yapıcaksın 1 tanesi1 kullanımlıktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: taichi

quote:

ama şunu unutma bunu yaptıkça koreliler senle trade yaparken sana daha da pahalıya satacaklar. ve kartlardan çok fazla klon kart piyasaya sürersen kartların değeri gittikçe düşecek

amaan zaten kuzay amerika serveri açılınca kore serverina korelilerden başka girenmi olcak az bişiy kaldı zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orjinalden alıntı: taichi

quote:

amaan zaten kuzay amerika serveri açılınca kore serverina korelilerden başka girenmi olcak az bişiy kaldı zaten

aynen

• NBA01 flood yapmışsın ve gerçekten bu forumda inanılmaz sayıda mesajın var 2 tane art arda mesaj atmak yerine editle

tuzlukk

• quote:

Orjinalden alıntı: Crimson Knight

NBA01 flood yapmışsın ve gerçekten bu forumda inanılmaz sayıda mesajın var 2 tane art arda mesaj atmak yerine editle

tuzlukk

ok artık dediğin gibi yaparım ? Flood yapmam editlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 12 Eylül 2008; 20:24:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.