Şimdi Ara

Digimon Rpg Omnimon nasıl yapılır ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Digimon Rpg de Nasıl Omnimon yapılır birisi anlatabilirmi ???

• Sen nasıl giriyorsunda omnivon yapıcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

Sen nasıl giriyorsunda omnivon yapıcan

günaydın üsküdarda sabah oldu ottoman videolu anlatım yaptı onla giriom nese konu bu değil Nasıl Omnimon yapılır biri anlatsın Lütfen ???
  • yaa cvp veren yok mu yaa nasıl Omnimon yapılır Digimon RPG de Lütfen Söleyin
  • Kapsül + Omnimon Kart (1-2-3-4-5 levelleri var.) + Agumon yada Gabumon'un olacak.Sonra bu digilerden birinin leveli mutlaka 41 level olacak.Sonra "Icy" 'e gideceksin.Karlı olan yere yani.Daha sonra orada karnı yumurtalı biri var.Ona gideceksin.İlk baştakiydi sanırım ona tıklayacaksın.Kapsülle kartı koyacaksın.Sonra digimonların çıkacak.Agumon yada Gabumonu seçeceksin.Sana şansını söylecek.Level 1 kart kullanırsan şansın baya yüksek olur.Daha sonrada deneyeceksin.Olursa hayırlı olsun olmazsada geri önüşüm kartı al ve birdaha dene.Olmazsa eğer evrim kapsülün gitmez.

Yenileme=İmlâ hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 26 Ağustos 2008; 10:15:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Kapsül + Omnimon Kart (1-2-3-4-5 levelleri var.) + Agumon yada Gabumon'un olacak.Sonra bu digilerden birinin leveli mutlaka 41 level olacak.Sonra "Icy" 'e gideceksin.Karlı olan yere yani.Daha sonra orada karnı yumurtalı biri var.Ona gideceksin.İlk baştakiydi sanırım ona tıklayacaksın.Kapsülle kartı koyacaksın.Sonra digimonların çıkacak.Agumon yada Gabumonu seçeceksin.Sana şansını söylecek.Level 1 kart kullanırsan şansın baya yüksek olur.Daha sonrada deneyeceksin.Olursa hayırlı olsun olmazsada geri önüşüm kartı al ve birdaha dene.Olmazsa eğer evrim kapsülün gitmez.

Yenileme=İmlâ hatası.

çok saol burak ben zaten kart+capsulu biliodu bilmediğim şery omnimon cardtı hangi lvlde kullanacağımızdı sende güzelce açıkladın klavyene sağlık

• bide bu soruyu niiçin sordum çünkü elimde lvl 1 Omnimon Kart var korelileri peşimden koşturuom güzel bi fiyata veya nesneye satcam mesela 3 tane +10 lık Miracleye yada hiç satmam gabumon yakalarım 41 lvl olunca kartı kullanırım lvl 1 ya %100 oluo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %100 değil.Oran tam aklımda değil şimdi.Olmama ihtimalide var.
  • quote:

%100 değil.Oran tam aklımda değil şimdi.Olmama ihtimalide var.

ama sağ alt kşesinde cartı açarken %100 dio ???
  • Omnimon nasıl birşey söylermisin? ben bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodBlessYou

Omnimon nasıl birşey söylermisin? ben bilmiyorum

Digimon Rpg Omnimon nasıl yapılır ???

/>

Omnimon bu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kem733 -- 27 Ağustos 2008; 2:40:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

%100 değil.Oran tam aklımda değil şimdi.Olmama ihtimalide var.

ama sağ alt kşesinde cartı açarken %100 dio ???

201 level adamlar için %100'dü sanırsam.Oyunu bırakalı 1 ay olduğu için unuttum.En az tamer levelin 45-50 küsür olursa rahat yaparsın Omnimonu.
  • Amaan,,,

Özür dilerim ya. Çin versiyonu, amerikan versiyonu felan derken o olayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 28 Ağustos 2008; 15:49:00 >
  • Geliyom oyun bekle çok heyecanlıyım
  • nasıl girionuz??videolu anlatımın olduğu topicin linkini verebilir misiniz?
  • Videolu anlatım ana konumda mevcut. Girip bakabilirsin.
  • war greymon ile metal garurumon u çiftleştircen sonra dişi olan omnimon egg çıkarıcak
    sonra o yumurtayı bi tavada kırıcan omlet yapacan omletide tamera yedir sonra tamer tuvaletini yapınca b*qunun içinden bebe omnimon çıkcak sonra onu şişe geçiriip mangalda kızartcan onuda tamera yedirceksin sonra tamer patlicak ve içinden bildiğimiz omnimon çıkaçak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 2 Eylül 2008; 12:25:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

war greymon ile metal garurumon u çiftleştircen sonra dişi olan omnimon egg çıkarıcak
    sonra o yumurtayı bi tavada kırıcan omlet yapacan omletide tamera yedir sonra tamer tuvaletini yapınca b*qunun içinden bebe omnimon çıkcak sonra onu şişe geçiriip mangalda kızartcan onuda tamera yedirceksin sonra tamer patlicak ve içinden bildiğimiz omnimon çıkaçak

kooooooooptum ama 1 yeri eksik yazmişin
    tamer patlayinca icinden oyuncak omni cikcak onun icinden omni cikcak
  • Buna gerçekten güldün mü?
  • espiri görmesem gülecem yani
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.