arkadaşlar şöle ufak bi site açtık yorumlarınızı ve sitenin forum kısmıyla ilgili ayrıca isteklerinizi bekliyorum sizin istek ve talepleriniz doğrultusunda siteyi geliştireceğiz.
Çok şükür indirmeye başladım vede süper manyak ötesi bir hızla iniyorr saol çok güzel bir site olmuş
Guzel site foruma uye olcam
teşekkürler arkadaşlar.
siteyi acamıyorum
alsancak site gayet normal açılıyor beyler forum kısmına sitenin admin ve modaretörler alıncaktır forumu canlandırcak moderatörler tercih edilir hadi canlandırın azcık beyler bu sitede digi ile ilgili birçok şeyi paylaşabiliriz diye düşünüyorum yeterki sizde destekleyin bizi.
beyler forum bölümü yavaş yavaş geliştiriliyor hadi beyler gelin işte herkez üye olsun üye sayısı artınca her türlü şeyi sitemizde paylaşıcam.
Çok güzel bir site olmuş ece-nur oradaki adım Ronaldinho
arkadaşlar sitemiz sürekli kendini yeniliyor dün gece gerçekten büssürü şey yapıldı siteye ne dersiniz girmeye değer hem geyiq bölümünde milletle istediğiniz gibi lak lak da yapabilirsiniz serbestsiniz< o bölümde hodri meydan:D:D:D
çok güzel site üye olucam
ee daha ne bekliyorsunuz üye olsanıza
ya kimse olmayacak mı bence normal site çok süper de değil çok kötüde değil hadi üye olun benceee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme