şu DRpatch'in linki ölmüş mümkünse msn yoluyla tycstar@hotmail.com dh.tycstar@hotmail.com şimdiden teşekkürler
çok büyük zaten internetin kota sını feci şekilde aştım %150 su an onuda indirirsem iflas ederim herhalde
quote:Orjinalden alıntı: mcdexxter çok büyük zaten internetin kota sını feci şekilde aştım %150 su an onuda indirirsem iflas ederim herhalde gelcek ay indir
quote:Orjinalden alıntı: Alone_Bandit quote:Orjinalden alıntı: mcdexxter çok büyük zaten internetin kota sını feci şekilde aştım %150 su an onuda indirirsem iflas ederim herhalde gelcek ay indir zaten planlarım var gelecek ay wow u indirecem batarsam o zaman batarım
quote:Orjinalden alıntı: mcdexxter quote:Orjinalden alıntı: Alone_Bandit quote:Orjinalden alıntı: mcdexxter çok büyük zaten internetin kota sını feci şekilde aştım %150 su an onuda indirirsem iflas ederim herhalde gelcek ay indir zaten planlarım var gelecek ay wow u indirecem batarsam o zaman batarım
quote:Orjinalden alıntı: Alone_Bandit quote:Orjinalden alıntı: mcdexxter quote:Orjinalden alıntı: Alone_Bandit quote:Orjinalden alıntı: mcdexxter çok büyük zaten internetin kota sını feci şekilde aştım %150 su an onuda indirirsem iflas ederim herhalde gelcek ay indir zaten planlarım var gelecek ay wow u indirecem batarsam o zaman batarım sen şimdi wow neir bilmiyorsundur
doğru soyluyor olabilirsin bir zamanlar yeni başladım wow a ağlıyodum herkes üyeik acıo bn acamıom die muhahaha